Anamaria Prodan este în culmea fericirii. A confirmat vestea: „Da, așa este, s-a întors la mine”

Anamaria Prodan este în culmea fericirii. Dacă pe plan personal, lucrurile nu merg aşa bine cum şi-ar fi dorit, profesional, se bucură de un real succes în lumea fotbalului. Impresara a confirmat vestea că Ianis Stoica s-a întors la ea.

25 aug. 2022, 20:37
Anamaria Prodan este în culmea fericirii. A confirmat vestea: „Da, așa este, s-a întors la mine”
Anamaria Prodan este în culmea fericirii

Anamaria Prodan este în culmea fericirii. Atacantul celor de la FCSB, Ianis Stoica, fotbalistul în vârstă de 19 ani, a decis să se întoarcă cu contractul lui de reprezentare la Anamaria Prodan, așadar cei doi sunt din nou o echipă.

Citeşte şi: Anamaria Prodan este în culmea fericirii. Mii de felicitări după imaginea cu inelul de pe Instagram

Anamaria Prodan este în culmea fericirii

În ultima perioadă, Ianis a reluat legătura cu impresara, pe care o consideră ca o a doua sa mamă. Încă de pe vremea când fotbalistul avea 13 ani, Anamaria Prodan s-ar fi implicat în cariera sa.

Da, așa este, Ianis s-a întors la mine. Dar, nimic mai mult. Nu mă interesează de nimic. Eu am contract cu Ianis Stoica. Nu mă interesează familia Becali. Nu-i cunosc! Ei pe mine mă cunosc însă! Eu am avut grijă și am ca de ochii din cap de jucătorii mei. Așa că…. ce vorbește familia Becali, ce infirmă sau ce confirmă, nu mă interesează, nu citesc.

Stoica este foarte, foarte bun. Nu prea mai avem jucători ca el. Eu repet. Sunt unică și tot ce fac este unic. Da, sunt nr. 1! Da, sunt cea mai bună, ca să folosesc titlul cărții mele”, a spus Anamaria Prodan, pentru Digi Sport.

În decembrie 2021, Ianis Stoica făcea anumite declarații prin care dădea de înțeles că în ultima parte a contractului Anamaria Prodan nu s-ar fi ocupat așa de mult de el.

Anamaria Prodan spune adevărul despre relaţia cu medicul arab

Vedeta a ţinut să dezmintă faptul că ar avea o relaţie de iubire cu medicul estetician, pentru că acesta este însurat şi niciodată nu a afirmat că ar fi împreună, cu toate că gesturile lor spuneau cu totul altceva.

Mi se pare jenant. Am declarat eu că am iubit? Am pus la descrierea pozelor ”lovemyfriend” (n.r. îmi iubesc prietenul… asta înseamnă că e iubit?) Eu am acasă 3 copii de vis pe care nu pot să-i fac de râs umblând cu un bărbat însurat.

Sunt Anamaria Prodan. Nu mă fac de râs. Numele mi l-am clădit greu în mulți ani. Nu apar cu bărbați însurați, nu-s amantă de meserie, nici nu am să fiu cât trăiesc. Nu mă arată lumea cu degetul, iar bărbații nu schimbă impresii între ei despre mine. Nu mă confundați! Eu sunt Anamaria Prodan. Unica”, a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars.