Anamaria Prodan este topită după noul iubit. Ce declarație de dragoste i-a făcut lui Ronald Gavril: „Unicul”

Anamaria Prodan este topită după noul iubit. Impresara pare că a început anul 2024 vrăjită de iubire, de curând a confirmat relația pe care o are cu pugilistul Ronald Gavril și se simte foarte bine că nu trebuie să se mai ascundă de ochii lumii.

12 ian. 2024, 20:56
Anamaria Prodan este topită după noul iubit. Ce declarație de dragoste i-a făcut lui Ronald Gavril: „Unicul”
Anamaria Prodan este topită după noul iubit

Anamaria Prodan este topită după noul iubit. Recent, impresara a decis să îi spună, concret, sportivului ceea ce simte pentru el, făcându-i o frumoasă declarație de dragoste prin intermediul unei postări pe pagina ei personală de Instagram.

Anamaria Prodan este topită după noul iubit

Vedeta i-a scris un mesaj deosebit lui Ronald Gavril, alături de care apare în fotografie, ținându-l strâns în brațe și privindu-l drăgăstos „FERICIREA MEA ARE DOAR 2 LITERE! TU! Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul Ronald Gavril”, a scris Anamaria Prodan la descrierea imaginii.

Urmăritorii săi sunt, la rândul lor, foarte bucuroși pentru povestea ei de dragoste cu Ronald, care o face să se simtă o femeie împlinită sufletește. „Capul sus! Mergi înainte cu curaj. N-ai pierdut nimic… ci din contră, AI CÂȘTIGAT!”, i-a transmis o fană Anamariei Prodan.

Citește și: Imagini incendiare cu Anamaria Prodan și iubitul ei în America. Ronald Gavril i-a umezit buzele cu un strugurel

Ronald Gavril, prima reacţie despre relaţia cu Anamaria Prodan

Cei doi şi-au petrecut noaptea dintre ani împreună, în America şi au postat o serie de fotografii pe conturile de socializare. Impresara l-a prezentat pe noul ei iubit chiar şi fiului ei, Bebeto. Pugilistul a oferit prima reacţie despre relaţia cu Anamaria Prodan.

Uitasem de atâția ani cum este în țară. Este ciudat cum lumea cercetează viețile tuturor și oamenii își dau cu părerea. Eu și Anamaria suntem campioni! Nu vrem să demonstrăm nimic nimănui. Facem performanță la cel mai înalt nivel. Amândoi ne completăm perfect și amândoi construim cărămidă cu cărămidă ceva minunat.

Ne ajutăm reciproc în cariere, cum de altfel este și normal. Sunt un bărbat asumat care nu dă explicații nimănui și care trăiește demn fiecare secundă!”, a declarat Ronald Gavril pentru ProSport.