Anamaria Prodan exultă: „Se va alege praful de Reghecampf!”. Surpriză totală pregătită de Reghe, ar putea antrena Craiova lui Mititelu

Anamaria Prodan a comentat acid debarcarea lui Reghe, încă soțul ei în acte și cu care se află în plin proces de divorț. În schimb, Reghe ar putea semna cu rivala echipei de unde a fost demis şi astfel ar rămâne lângă actuala iubită şi copilul abia născut.

19 iun. 2022, 19:27
Anamaria Prodan exultă: „Se va alege praful de Reghecampf!”. Surpriză totală pregătită de Reghe, ar putea antrena Craiova lui Mititelu

Laurențiu Reghecampf trece printr-o perioadă nefastă din punct de vedere profesional, iar Anamaria Prodan se hrăneşte cu nefericirea fostului soţ! A ratat obiectivele cu Universitatea Craiova, motiv pentru care pe 12 iunie antrenorul a fost anunțat că a fost demis de la cârma echipei din Bănie. Anamaria Prodan a comentat acid debarcarea lui Reghe, încă soțul ei în acte și cu care se află în plin proces de divorț.

Univeristatea Craiova a anunțat, duminică, 12 iunie, prin intermediul unui comunicat, emis de clubului din Bănie, că Laurențiu Reghecampf nu va mai antrena echipa de fotbal. Vestea a căzut ca un trăsnet, iar Laurențiu Reghecampf doar a confirmat demiterea, refuzând să facă alte comentarii pe tema acestui subiect spinos.

La rândul ei, Anamaria Prodan, soția cu care Reghecampf se află în plin scandal de divorț, a comentat cât se poate de acid la adresa debarcării lui Reghe de la Craiova. Coincidență sau nu, cu o zi înainte de demiterea lui Reghecampf, Anamaria Prodan a fost văzută în compania patronului clubului din Bănie, Mihai Rotaru.

Laurenţiu Reghecampf dat afara de la Craiova după un podcast din scandalul cu Anamaria Prodan! Acţionarul clubului explică de ce Reghe a fost concediat!

„Căderea lui este cumplită! Se va afunda în anonimat!”
„Dacă nu se trezește urgent se va alege praful de el din toate punctele de vedere. Căderea lui este cumplită și și-a distrus viața din toate punctele de vedere. Îmi pare rău că-l părăsesc toți, dar lumea vrea performanță, toți trăiesc demni alături de familiile lor, toți sunt bărbați. Știam că încet-încet pleacă toți.

Reghe se va afunda cumplit în anonimat! Îi doresc mult noroc și sincer îmi pare tare rău de tot ce am construit și sunt dezamagită de ce a putut să facă din toată măreția și viața lui! Cred că se simte cumplit când orașul râde de el, jucătorii la fel. Fiecare cum își așterne așa doarme. Familia Prodan merge mai departe demnă și va rămâne in istorie numărul 1!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Dacă ex-antrenorul Universității Craiova nu a făcut nici un comentariu privind demiterea sa, Mihai Rotaru, patronul clubului, a dezvăluit, la Orange Sport, motivele pentru care Reghe ar fi fost demis. Au contat, se pare, nu doar jocul deloc satisfăcător și lipsa de rezultate a echipei din Bănie, dar și scandalurile și emisiunile mondene la care a participat Laurențiu Reghecampf, pe fondul divorțului de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, decizie radicală. Şi-a șters tatuajul cu chipul lui Reghe
Mihai Rotaru a precizat, pentru aceeași sursă, că a fost deranjat de aparițiile publice ale lui Reghecampf în anumite emisiuni cu tentă mondenă și de divertisment, precum cea a lui Adi Voicu: „Fiță cu Adiță”, emisiune realizată chiar în biroul de la Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru a spus cum ar fi putut continua Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova: „Aș fi trecut peste”

Unul dintre motivele pentru care Reghecampf nu a mai continuat la Craiova a fost reprezentat de faptul că fostul antrenor al oltenilor a avut mai multe apariții publice de-a lungul ultimelor luni. După ce a spus că a fost deranjat de acest aspect, Mihai Rotaru a făcut haz de necaz și a declarat că lucrurile ar fi stat cu totul diferit dacă Reghe ar fi mers la un podcast cu Bruce Dickinson, solistul trupei Iron Maiden și unul dintre preferații patronului din Bănie.

„Dacă Reghecampf era zărit la concertul lui Maiden și nu la ‘Fiță cu Adiță’, îi dădeam un white card. Asta însemnă că am o atitudine discriminatorie, ceea ce nu este în regulă. Dacă era la un podcast cu Bruce Dickinson, fără acordul clubului, probabil aș fi trecut peste, e o întrebare bună”, a spus Mihai Rotaru la Radio Sport Total FM.

În direct la emisiunea Fotbal Club, Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a vorbit despre plecarea lui Laurențiu Reghecampf. Acesta a declarat că încetarea înțelegerii s-a făcut de comun acord și că cei doi au rămas în relații bune, dar a scos în evidență și un episod care l-a nemulțumit în timpul colaborării cu ”Reghe”.

”Nu mi-a plăcut `Fiță cu Adiță` la Craiova. Nu-mi plac astfel de lucruri, suntem împotrivă. Ne-am trezit cu un podcast, am și concediat ofițerul de presă la acel moment. Îmi pare rău pentru el că e un băiat foarte bun, dar nu vrem acest tip de expunere. Nu a fost grav, dar au fost lucruri pe care nu le-am fi dorit abordate altfel”, a declarat Mihai Rotaru, la emisiunea Fotbal Club.

Momentul la care a fost referire Rotaru s-a petrecut la finalul anului 2021, când Laurențiu Reghecampf a fost invitat la podcast-ul ”Fiță cu Adiță”, filmat în biroul său de la Universitatea Craiova. Atunci, antrenorul a făcut mai multe dezvăluiri din viața sa personală.

Laurenţiu Reghecampf, aproape de FC U Craiova 1948

Laurenţiu Reghecampf, la FC U Craiova 1948 putea fi „trădarea supremă” din fotbalul românesc. Dar sursele Antena Sport anunţă că nu se pune problema ca Reghe să ajungă la cealaltă echipă a Craiovei, după perioada petrecută la echipa lui Mihai Rotaru.

Laurenţiu Reghecampf a avut şi o reacţie scurtă pentru Antena Sport şi s-a limitat la a spune doar „no comment!”, lăsând să se înţeleagă că nu are nicio legătură cu clubul condus de Adrian Mititelu.

Reghecampf a lucrat la echipa lui Mititelu în 2011, ca director sportiv şi ca antrenor. Culmea că atunci prelua postul de antrenor chiar de la Nicolo Napoli. Nu va fi cazul însă şi acum. Din informaţiile Antena Sport, Marius Croitoru este foarte aproape de a semna cu FC U Craiova 1948. El urmează să ajungă la Craiova chiar în următoarele zile.

„Încă n-am semnat nimic, Adrian Mititelu este plecat. Dumnezeu știe, în mare parte m-am înțeles cu nea Adi. Am ajuns la un acord, trebuie doar să semnez. Eu sper că ajung la Craiova și să fiu bine”, a spus Marius Croitoru, în exclusivitate pentru Antena Sport, cu o săptămână în urmă.