Anamaria Prodan face bani grei din divorţul de Reghecampf. „Nu știu care va fi taxa de intrare”

Anamaria Prodan vrea să folosească experiența pe care a avut-o în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf pentru a le încuraja pentru viitor pe femeile părăsite, înșelate și, cum spune ea, trădate, astfel că va începe în curând un turneu motivațional prin toată ţara.

13 iul. 2022, 11:26
Anamaria Prodan face bani grei din divorţul de Reghecampf. „Nu știu care va fi taxa de intrare”
Anamaria Prodan face bani grei din divorţul de Reghecampf

Anamaria Prodan face bani grei din divorţul de Reghecampf. Sexy-impresara are un plan bine pus la punct în ceea ce privește decizia de a face acest turneu naţional.

Anamaria Prodan îl amenință pe Reghecampf cu închisoarea. „Şi-a pierdut toate mințile pe care le mai avea!” VIDEO

„Voi începe turneul „Eu sunt voi”. Echipa mea se ocupă acum de organizare, vom merge în fiecare oraș din țară și vom avea discursuri motivaționale. I-am zis „Eu sunt voi” pentru că, în momentul în care tragi linie, eu nu sunt nici intangibilă, dar nici de sticlă, nu sunt altceva decât un om care a muncit toată viața mea ca să ajung cineva. De aceea, eu sunt ei. E firesc să vorbesc despre eșecuri, despre urcușuri, despre căderi și despre victorii… Lumea trebuie să înțeleagă că nu este o gaură în cer și că nu se întâmplă absolut nimic în momentul în care te trădează omul de lângă tine sau în momentul în care ceva nu iese cum ai plănuit. Orice șut în fund este un pas înainte!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Anamaria Prodan, lovitură grea pentru Laurenţiu Reghecampf la divorţ. Ce sumă trebuie să plătească antrenorul

„Acest turneu este inspirat din toată viața mea, și din divorț, din lecțiile primite, din oamenii pe care i-am ajutat și m-au trădat, din oamenii care au fost alături de mine când mi-a fost greu… Este exact viața mea, povestită în detaliu, disecată în fața tuturor. De fapt, toată nebunia a început atunci când s-a aflat adevărul despre Reghe și tot Instagramul meu a explodat. Femei care aveau aceleași probleme, care îmi scriau ce să facă, ce să facă cu copii. Atunci am zis, ca să nu mai răspuns la milioane de mesaje, este mult mai simplu să fac un turneu național unde să vină să vorbească cu mine. Nu știu care va fi taxa de intrare, dar femeile care au copii și nu au posibilități vor fi primite gratuit”, a mai spus Anamaria Prodan.