Anamaria Prodan, foc şi pară după declaraţiile lui Reghe în emisiunea lui Denise Rifai: „Îl dau în judecată de vorbește singur”

Anamaria Prodan este foc şi pară după declaraţiile lui Reghe în emisiunea lui Denise Rifai. Antrenorul Universităţii Craiova a fost invitat la Kanal D, unde a răspuns tuturor întrebărilor jurnalistei.

27 mai 2022, 11:14
Anamaria Prodan, foc şi pară după declaraţiile lui Reghe în emisiunea lui Denise Rifai: „Îl dau în judecată de vorbește singur”

Anamaria Prodan, foc şi pară după declaraţiile lui Reghe în emisiunea lui Denise Rifai. Potrivit imaginilor difuzate deja de Kanal D, antrenorul pare să sugereze că actuala lui soție ar fi greșit prima în relația lor.r.

Cine ar fi fost Laurențiu Reghecampf fără Anamaria Prodan?”, întreabă Denise Rifai, iar Laurențiu Reghecampf răspunde: ”Eu nu mi-am dorit niciodată ceea ce și-a dorit Anamaria”.

Citeşte şi: Totul are legătură cu Dan Alexa! Reghe dezvăluie motivul care l-a determinat să divorțeze de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, foc şi pară după declaraţiile lui Reghe

Anamaria Prodan a avut o reacție dură la răspunsurile date de Laurențiu Reghecampf.  ”Ce își dorea el? Păi habar nu are ce-și dorea, cred (râde, n red.). Eu mi-ai dorit să fie numărul 1. L-am făcut. Azi, când nu mai are busolă, căci eu și copiii am fost busola lui, își dorește copii cu oricine… Cu noi era ordine și disciplină, la noi nu exista copii în afara căsătoriei.

Pentru noi, lumea pe care presa a zugrăvit-o și în care Reghe trăiește azi nu există. Nu mă interesează să vadă copiii mei așa ceva. Să aud eu că zice Reghe așa ceva (că impresara l-ar fi înșelat și ea pe antrenorul Craiovei, n. red.) că-l dau în judecată de vorbește singur până achită!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Fanatik.ro.

Mai mult, Anamaria Prodan a explicat că Laurențiu Reghecampf nu ar trebui să meargă la emisiuni TV, ci să se ocupe de meseria pe care o are, cea de antrenor. ”Aș vrea să termine și să vorbească despre fotbal, căci altfel va antrena la Avântul Prăbușirea! Știe el de ce! Anamaria Prodan este o locomotivă care trage după ea zeci de vagoane. Când unul e gol îl lasă în urmă. Acela de cele mai multe ori ajunge la casat!”, a mai spus Anamaria Prodan.