Anamaria Prodan i-a dat lovitura decisivă lui Reghe. Impresara „şi-a marcat teritoriul”. Detaliul fabulos de pe bolidul de lux deţinut de Prodanca

Divorţul s-a pronunţat de ceva vreme, iar Anamaria Prodan a decis să-l scoată definitiv din viaţa ei pe fostul soţ. Indiferent ce înseamnă acest lucru. Spre exemplu, bolidul de 450.000 de euro pe care impresara i l-a dăruit lui Reghe de ziua lui şi care a rămas în posesia ei după divorţ pare că nici nu i-a aparţinut vreodată lui Reghe.

27 mart. 2023, 10:07
Anamaria Prodan i-a dat lovitura decisivă lui Reghe. Impresara „şi-a marcat teritoriul”. Detaliul fabulos de pe bolidul de lux deţinut de Prodanca

Anamaria Prodan a decis să schimbe numărul de înmatriculare după ce magistraţii au decis că maşina rămâne la ea. Dacă, iniţial, numărul maşinii era REG de la Reghecampf, după divorţ impresara „şi-a marcat teritoriul”, astfel încât REG a de venit PRD.

Anamaria Prodan i-a dat lovitura decisivă lui Reghe. Impresara „şi-a marcat teritoriul”

Maşina e râvnită și de fiica impresarei, Sarah, așa că cele două fac cu rândul la volan!

Îmi doresc un BMW I8, de când sunt mică îmi doresc. Mama e puţin panicată, crede că e prea rapidă pentru mine. Altă maşină pe care mi-o doresc o are mama, un Ferrari. Bine că pot să iau de la ea…dar eu, personal, vreau un I8. După ce semnez cu noua echipă, ăsta e primul lucru pe care mi-l cumpăr”, a declarat Sarah Prodan pentru Click!

Cu alura unei puştoaice, Prodanca face furori când iese în oraș Ferrari-ul de 450 000 de euro. Paparazzii Click! au surprins-o, zilele trecute, într-o formă de zile mari, tocmai când se pregătea să dea o tură prin oraș cu luxosul bolid, de culoare neagră. Îmbrăcată într-o ținută primăvăratică, cu o salopetă neagră mulată, care-i punea în valoare silueta perfectă, impresara a atras toate privirile în jurul ei.

Ce avere posedă „cel mai sexy agent de fotbal din lume”

Impresara a căutat, în grabă, ceva în portbagaj, apoi s-a urcat la volan şi a demarat în trombă.

Citeste si Carmen Harra dă verdictul despre noua relaţie a Anamariei Prodan: „Cui pe cui se scoate”

„Anamaria Prodan, supranumită cel mai sexy agent de fotbal din lume, are o avere netă de peste 100 de milioane de lire sterline, mai mare decât cea a lui Harry Kane, talismanul clubului Tottenham Hotspur”, au relatat jurnaliștii englezi.

Impresara a dezvăluit că averea și-a acumulat-o și din alte afaceri și investiții.

Am afaceri în mai multe domenii, am în imobiliare, în domeniul sportiv, în modă, în televiziune și am investit și în cryptomonede. Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi bine mersi pentru încă 20 de vieţi. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro. Am evoluat. Toată lumea știe că fac bani din fotbal, dar fotbalul este o chestie de hobby, e un hobby foarte mare la mine”, declara Anamaria Prodan cu ceva timp în urmă pentru capital.ro.

Citeste si Răsturnare de situaţie. Anamaria Prodan cere mai mulţi bani de la Laurenţiu Regehcampf