Anamaria Prodan i l-a prezentat lui Bebeto pe noul iubit. Prima reacție a copilului lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan s-a săturat de scandaluri și a început să-și vadă mai departe de viață, după divorțul de Laurențiu Reghecampf. După o perioadă agitată, dominată de certuri în public cu fostul soț, impresara s-a liniștit și se concentrează pe lucrurile bune din viața ei.

30 ian. 2023, 00:34
Anamaria Prodan i l-a prezentat lui Bebeto pe noul iubit. Prima reacție a copilului lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a întâlnit o persoană specială cu care a început o relație. Momentan, însă, îl ține pe bărbatul misterios departe de ochii curioșilor. Doar cei din familie îl cunosc și prietenii apropiați. Impresara nu a dorit să dea detalii despre povestea ei de dragoste cu noul partener, vrea să-și trăiască viața personală departe de ochii curioșilor, cel puțin o perioadă.

Prodan a dezvăluit că fiicele ei și Bebeto, fiul pe care îl are cu Laurențiu Reghecampf, l-au cunoscut deja pe noul său partener.

Citește și Anamaria Prodan, „regina” luxului suprem, își face viața în Dubai! Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, sărbătorită în club de cei mai bogați șeici

„Eu când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele”, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Laurențiu Reghecampf se bucură zi de zi de viața de familie alături de Corina Caciuc

În tot acest timp, și Laurențiu Reghecampf își vede de viața de familie alături de Corina Caciuc și băiețelul lor, Liam. Par mai fericiți și mai uniți ca oricând.

Antrenorul nu e deloc activ pe rețelele sociale, preferă să-și trăiască viața mai degrabă decât să împărtășească fotografii cu urmăritorii săi. Și, totuși, din când în când, antrenorul le mai arată fanilor cum arată viața lui acum. Reghe a postat recent o fotografie emoționantă cu micuțul Liam. El și partenera l-au scos la plimbare pe băiețel, printre nămeți, ca să admire peisajul de poveste.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Laurențiu Reghecampf a divorțat în 2022 de Anamaria Prodan cu scandal și apoi și-a oficializat relația cu iubita lui, Corina Caciuc, care i-a dăruit un băieţel, pe care l-au botezat Liam. Antrenorul este extrem de mândru, căci micuţul îi seamănă leit.