Anamaria Prodan iese în oraş cu accesorii în valoare de sute de mii de euro FOTO

Zicala "Obrazul subtire cu cheltuiala se tine" pare valabil in cazul Prodancei. Vedeta se prezinta in public doar cu vestimentatii de firma, in timp ce accesoriile alese ajung la costuri mai mult decât piperate.

02 mai 2016, 08:15

Anamaria Prodan puncteaza la capitolul aparitii in ultima vreme, scrie wowbiz.ro. Impresara se imbraca numai in tinute scumpe, de firma, care se ridica la preturi uriase.

Citeşte şi Anamaria Prodan, CADOU FABULOS primit de Paşte de la Laurenţiu Reghecampf FOTO

Prezenta, saptamana trecuta, la un eveniment monden, sotia lui Reghe s-a remarcat prin modul excentric in care s-a imbracat. Prodanca a purtat o vestimentatie sic, „Barbara I Gongini”, alb si negru, in colturi, care o prindea de minune la stilul pe care ea il are, si cu pantofii inalti, de lac, cumparati din America, in valoare de… 250 de euro.

Vedeta a facut insa impresie puternica la capitolul accesorii, si in special cu superbul ceas de la mana, un „Audemars Piquet”, in valoare de 200.000 de euro. In plus, bratarile, „Catherine Michiels”, cu diamante albe si negre, dar si o bratara „Cartier” de 8000 de euro, dadeau adunate o suma de 150.000 de euro.

Citeşte şi Anamaria Prodan a dezvăluit cel mai mare secret al lui Reghecampf

Mai mult, impresara avea pe deget si inelul de logodna, din aur alb cu diamant, primit de la sot, al carui cost s-a ridicat la 250.000 de euro.