Anamaria Prodan îi provoacă pe fraţii Becali: „CRAPĂ de furie, ar da orice să aibă o femeie ca mine”

Steaua se află prinsă în mijlocul scandalului dintre soţia antrenorului,Anamaria Prodan, şi fraţii Becali, cele două tabere de impresari care se bat pe jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf.

08 dec. 2013, 09:13

Anamaria Prodan îi atacă din noo pe Ioan şi Victor Becali, rivalii ei din impresariat. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf consideră că este mult mai profesionistă decât verii lui Gigi şi este mîndră că a reuşit să se impună într-o lume a bărbaţilor, în care nimeni nu-i dădea nici o şansă. „Au încercat mulţi să dea în mine, însă nu au reuşit. Le e ciudă, crapă de furie că o femeie a ajuns să se impună într-o lume a bărbaţilor. Ba, mai mult, a reuşit să îşi facă meseria mai bine decît o fac ei. Toate atacurile lor m-au făcut mai puternică. Au încercat mai apoi să dea în soţul meu, însă nici de data asta nu au reuşit să mă facă să sufăr”, a spus Anamaria Prodan pentru cancan.ro.

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf îşi sfătuieşte rivalii să înveţe mai multă meserie deoarece ea a reuşit, de mult timp, să le ia faţa. „Ar da ei orice să aibă o femeie precum sînt eu, însă nu au avut, nu au şi nu vor avea niciodată în viaţa lor. Am demonstrat tuturor că pot lua faţa unor oameni care impresariază fotbalişti de peste 20 de ani. Am demonstrat tuturor că şi o femeie poate face performanţă printre bărbaţi. Duşmanii mei trebuie să devină din ce în ce mai precauţi pentru că am să devin şi mai bună, şi mai puternică”, a declarat Anamaria Prodan. 

CITEŞTE ŞI Anamaria Prodan, GOALĂ alături de Reghecampf. Uite cu ce îi acoperă soţul său sânii FOTO