Anamaria Prodan îl acuză de furt pe Laurențiu Reghecampf. „A plecat cu cele mai valoroase ceasuri și le-a vândut!”

Anamaria Prodan a continuat atacurile la adresa lui Laurențiu Reghecampf, pe care, mai nou, îl acuză că ar fi plecat de acasă cu mai multe ceasuri de valoare, pe care le-ar fi vândut!

24 ian. 2022, 08:56
Anamaria Prodan îl acuză de furt pe Laurențiu Reghecampf. „A plecat cu cele mai valoroase ceasuri și le-a vândut!”
Anamaria Prodan îl acuză de furt pe Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan îl acuză de furt pe Laurențiu Reghecampf. Sexy-impresara a dezvăluit noi informații șocante despre fostul ei partener de viață.

Anamaria Prodan îl acuză de furt pe Laurențiu Reghecampf. „A plecat cu cele mai valoroase ceasuri și le-a vândut!”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin divorţ, iar scandalul nu se mai termină! Sexy-impresara a dezvăluit, în cadrul unui podcast moderat de Codin Maticiuc, că soţul ei i-a cerut scuze pentru că a fost infidel, iar după ce a discutat și cu copiii lui a plecat și a luat cu el două ceasuri foarte valoroase, pe care le-ar fi vândut! Totul s-a petrecut în ultimele luni de căsnicie, după fost nunta de cristal pe care cei doi au făcut-o pe 1 iunie 2021.

Reghe, şantajat de Corina Caciuc. Declaraţiile făcute de Anamaria Prodan: „Îl învăța cum să divorțeze, am toate discuţiile”

„Eu l-am crezut pe bărbatul meu până acum la nuntă, pe 1 iunie. Pe 1 iunie, eu îl credeam când spunea că a terminat cu… Că ea l-ar fi șantajat și așa mai departe. Dacă omul a venit și mi-a spus: „Iartă-mă, ești îngerul meu, dacă nu erai tu, eu nu eram, te rog, iartă-mă! Am greșit, am găsit-o pe asta prin bar… „. Gata, hai să fim fericiți! Hai sa trecem peste”, a declarat Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf a devenit „sclavul amantei”. O acuză pe Anamaria Prodan că are o „agenție de escorte”: „Corina Caciuc nu este prostituată!” – VIDEO

„Eu am chemat copiii și am stat toți într-o cameră și le-am zis: „Din acest moment, mami cu tati pleacă la drum împreună, cu voi alături. Am închis ușa asta de nenorociri și din acest moment dacă vă mai aud că puneneți întrebări sau mai există… e belea mare cu mine!”, a mai declarat sexy-impresara. Copiii au zis „Da!”, ne-am luat cu toții în brațe, Reghe ne-a strâns pe toți la piept și după două zile a plecat cu două ceasuri, cele mai valoroase, și le-a vândut!”, a adăugat Anamaria Prodan.


loading...
Partenerii noștri