Anamaria Prodan, în culmea fericirii. Ce cadou de lux i-a făcut Reghe, la Las Vegas FOTO

Laurenţiu Reghecampf şi Ana Maria Prodan se află la Las Vegas şi au deja bilete la meciul secolului la box, dintre Floyd Mayweather şi Manny Paquiao. Soţia lui Reghe a postat pe Facebook o fotografie în care este alături de limuzina cu care cei doi se plimbă prin SUA.

03 apr. 2015, 15:22

Laurenţiu Reghecampf şi Ana Maria Prodan aşteaptă super meciul dintre Mayweather şi Pacquiao ce va avea loc pe 2 mai, la MGM Grand Garden Arena, din Las Vegas. Soţii Reghecampf au bilete la marele meci de box, ce se dispută cu sala plină, toate biletele fiind vândute în câteva ore de când au fost puse în vânzare

. Până la meci, cei doi se bucură de vremea din Nevada, acolo unde şi-au închiriat o super limuzina Rolls Royce, asemănătoare cu cea avută de Reghe la arabi.

Citeşte şi Anamaria Prodan trebuia să facă NUNTĂ cu un politician. Cu cine s-a iubit înainte de Reghecampf

Ana Maria Prodan este în culmea fericirii şi a postat pe Facebook o poză cu maşina şi următorul mesaj: „Te iubesc din toată inima. Eşti Soarele , Aerul, Viata şsi Universul meu! Îţi mulţumesc pt că exişti!! Mulţumesc pt fiecare clipă pe care mi-o dăruieşti!! Mulţumesc pt toate cadourile superbe pe care mi le faci! Te iubesc!!!„.