Anamaria Prodan, ÎN LACRIMI. Dezvăluiri dureroase despre SARCINA PIERDUTĂ: „S-a oprit din evoluţie!”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au trecut printr-un moment teribil, atunci când sexy-impresara a pierdut o sarcină.

24 iul. 2019, 15:22
Anamaria Prodan, ÎN LACRIMI. Dezvăluiri dureroase despre SARCINA PIERDUTĂ: „S-a oprit din evoluţie!”

Anamaria Prodan era însărcinată, în 2013, în cinci luni.

„Îmi doresc atât de mult o fetiță, încât abia aștept ziua în care medicii îmi vor spune dacă îi voi dărui soțului meu o zânuță! Este visul vieții mele”, declara Anamaria Prodan cu doar o zi înainte de întîmplarea nefericită.

Ce avere are, de fapt, Anamaria Prodan. Cât a moştenit de la mama sa, Ionela Prodan, şi câţi bani a câştigat Laurenţiu Reghecampf

După ce a efectuat o ecografie, Anamaria Prodan a primit o veste năucitoare: fătul se oprise din evoluție, scrie wowbiz.ro.

„Doctorii i-au spus că fătul s-a oprit din evoluție și nu se mai putea face nimic pentru el! Oricât de mult ar fi avansat medicina, ar fi imposibil să se întâmple vreo minune, apoi, au și programat-o la un avort spontan, pentru a nu avea și ea probleme grave, chiar fatale!”, a povestit, la vremea respectivă, o sursă de la spital.

„Ana a fost foarte tare din punct de vedere psihic și a gestionat foarte bine situația! Ne-a spus că o doare enorm că a pierdut copilul, dar Dumnezeu e cel care da și ia, așa că nu o să comenteze nimic. O să încerce însă să treacă peste tot, nu va mai plânge și va merge mai departe. Are o familie superbă și când lucrurile vor fi aranjate de Cel de Sus, atunci îi va dărui o fetiță lui Reghecampf!”, a mai spus respectiva sursă.