Anamaria Prodan, în război cu Cătălin Măruță? Impresara l-a făcut praf pe celebrul prezentator: „A profitat de Reghe, a fost jenant ce i-a făcut”

Anamaria Prodan, în război cu Cătălin Măruță? Odată cu divorțul de Laurențiu Reghecampf, impresara mărsturisește că această situație i-a triat foarte prietenii. În acele momente grele, a văzut cine îi este cu adevărat aproape, iar prezentatorul de la Pro TV se numără printre cei care au dezamăgit-o enorm.

26 iul. 2023, 16:46
Anamaria Prodan, în război cu Cătălin Măruță? Impresara l-a făcut praf pe celebrul prezentator: „A profitat de Reghe, a fost jenant ce i-a făcut”
Anamaria Prodan, în război cu Cătălin Măruță?

Anamaria Prodan, în război cu Cătălin Măruță? Vedeta susține că prezentatorul TV a profitat de faptul că știa foarte multe lucruri despre mariajul său cu Reghe. Totodată, impresara a fost deranjată că  i-a dat drept la replică doar fostului soț, în cadrul podcastului pe care îl moderează.

Citește și: FOTO Anamaria Prodan și-a acoperit tatuajul cu chipul lui Reghe. Cine apare în locul lui: „Sunt mândră”

Anamaria Prodan, în război cu Cătălin Măruță?

Anamaria Prodan este de părere că prezentatorul TV nu ar fi trebuit să îl învite pe Reghe la podcastul său, mai ales că el susține faptul că este prieten cu ambii. Chiar dacă a deranjat-o și a supărat-o foarte tare , impresara spune că Măruță îi este drag în continuare.

Nu m-a supărat, era meseria lui. A fost o dezamăgire… fiind atât de buni prieteni și fiind omul care știa de foarte multă vreme toate problemele, cumva, a profitat. Eu cred că, în viața asta, când vorbești despre prietenia absolută, cum l-am considerat eu pe el, sunt niște limite peste care niciodată nu ai cum să treci.

Sunt prieteni foarte buni de-ai mei din presă care au fost imparțiali, nu au comentat nici de bine, nici de rău, au scris exact ce se întâmpla, fără să fie părtinitori. Cei mai deștepți, care astăzi au rămas lângă mine, au urcat în barca bună. Au înțeles exact despre ce este vorba, știau personajele foarte bine și au venit și mi-au spus că voi fi întotdeauna învingătoare.

Cătălin Măruță îmi este drag, este un tip pe care îl apreciez pentru tot ce a făcut în viața lui… Dacă eram în locul lui, dacă el se despărțea de Andra și eram implicată într-o emisiune la momentul ăla, niciodată nu aș fi făcut așa ceva. Și n-aș fi făcut un interviu de genul ăla, jenant.

Aș fi făcut un interviu cum a vrut să facă, de exemplu, Codin Maticiuc, adică direct, cu tot ce am declarat eu. L-a pus într-o lumină proastă și cu paharul ală de vin, în condițiile în care toată România vorbea despre alcool, l-a pus într-o lumină cumplită, iar el s-a bucurat că îl băga cineva în seamă”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Ego.ro.