Anamaria Prodan, IRONIZATĂ de Cornel Dinu. Cum a numit-o MISTER pe SEXY IMPRESARĂ

Cornel Dinu a comentat rotaţia jucătorilor de la Steaua şi i.a transmis lui Laurenţiu Reghecampf să găsească o formulă de echipă stabilă. "Mister" s-a referit, ironic, şi la Anamaria Prodan.

04 mart. 2016, 08:11
Anamaria Prodan, IRONIZATĂ de Cornel Dinu. Cum a numit-o MISTER pe SEXY IMPRESARĂ

Cornel Dinu a ironizat-o pe Anamaria Prodan, după ce aceasta a susținut că soțul ei a fost numit „Dumnezeul Fotbalului” în Germania.

CITEŞTE ŞI Regimul MINUNE cu ajutorul căruia Anamaria Prodan a slăbit 10 KG

„Am auzit că pe un site al soției sale, doamna „impresar palmier”, apare că Reghecampf ar fi fost numit în Germania „Foosball God” (n.r. . Dumnezeul Fotbalului). Păi, Dumnezeul fotbalului nu a fost nici Beckenbauer în Germania. Nu cred că îi putea spune cineva asta, mai ales pe la Cottbus”, a spus Cornel Dinu.

CITEŞTE ŞI Anamaria Prodan, clipe de COŞMAR. „E un şoc pentru oricine!”

„Steaua trebuie să ajungă la o formulă stabilă cum era acum doi, trei ani de zile, în care se făcea pressing, echipa pasa repede, avea viteză de joc. Acum au avut situații de joc mai mult din creația jucătorilor. Adevăratele echipe se rostesc pe dinafară, și la Barcelona, și la Real, și la Bayern nu se schimbă mai mult de doi, trei jucători, formula e aceeași”, a mai spus Cornel Dinu.