Anamaria Prodan, jigniri şi acuzaţii grave la adresa lui Reghecampf. „Pe el l-au marcat multe prostituate. De aceea îl strigă lumea Limbă de aur sau Gâsca de aur!” VIDEO

Anamaria Prodan a luat foc după ce Laurenţiu Reghempf a negat faptul că marea parte a averii lor provine de la moștenirea Ionelei Prodan, cântăreață de muzică populară, decedată în 2018.

19 feb. 2022, 14:00
Anamaria Prodan, jigniri şi acuzaţii grave la adresa lui Reghecampf. „Pe el l-au marcat multe prostituate. De aceea îl strigă lumea Limbă de aur sau Gâsca de aur!” VIDEO

Anamaria Prodan, jigniri şi acuzaţii grave la adresa lui Reghecampf. Antrenorul celor de la CSU Craiova susține că el a fost cel care a contribuit cu cea mai mare parte la averea familiei.

Anamaria Prodan, jigniri şi acuzaţii grave la adresa lui Reghecampf. „Ce milioane câştiga el? Vrei să scot contractele lui?”

Anamaria Prodan l-a atacat pe antrenor și l-a amenințat că va face publice contractele sale cu echipele pe care le-a antrenat în Golf. „Tac din gură de rușinea lui. Noi nu munceam noi pentru banii ăia? Știi ce spune prin oraș? Zice „Ana n-a muncit o zi în viața ei, nu știe să facă bani. Eu pot să transfer banii oricând!”. Nu poți, prietenul meu. Nu ai cum să transferi banii în contul Corinei. Eu încă aflu acum despre tot felul de nenorociri, găsesc transferuri din contul nostru în contul Corinei. Care zeci de milioane? Hai să terminăm cu milioane de euro câștigate de Reghecampf. El și echipa lui luau 1,9 milioane de euro. Te rog eu, lasă-mă! Îmi vine să vomit. L-au dat afară și nu știam ce să mai facem. A stat 7 luni pe bară și nu-l mai voia nimeni. Care câștiguri? Vrei să scot contractele lui? Îi ceream eu voie lui Reghecampf? Eu mi-am luat genți singură. Beleaua era că îmi lua gențile și ceasurile ca să le dea altora”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Reghecampf nu renunţă la avere: „Cum adică sunt banii lui mama? Ce, era Ionela Prodan şeic?”. Antrenorul aruncă bomba: „Eu am cumpărat tot, am facturi!” VIDEO

Laurenţiu Reghecampf a declarat că el a fost cel care a contribuit cu cea mai mare parte la averea familiei: „La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi, a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Dacă îmi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, din piele de crocodil, nu spuneam niciodată nu. Ea poate să declare ce vrea, dar nu poate spune că ea a adus bani. Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro. Zice că „sunt banii mamei”. Pe bune? Era Ionela șeicul de la Al Wahda sau Al Hilal? Eu i-am cumpărat absolut tot. Pot spune răspicat. Am și facturile!”.

Sexy-impresara a continuat să-l atace pe Reghecampf cu un discurs plin de derapaje și jigniri. „E disperat. E băgat în c…t! Când se va sparge buba la el, se va duce la pușcărie. Ne e rușine cumplită de omul ăsta.  Omul a luat-o razna din cauza femeilor. Eu îl apăram în trecut pentru că era tatăl copilului meu. Îi ziceam „Bă, băiatule, o să te duci din ce în ce mai jos. Nu poți să te faci de râs, nu poți să te uiți la nevestele jucătorilor!”. El știa doar să facă toate nenorocirile și să urmărească soțiile jucătorilor. Asta e educația lui. Pe el l-au marcat multe prostituate. De aceea îl strigă lumea „Limbă de aur” sau „Gâsca de aur”. Eu sunt Anamaria Prodan. Dacă vreau să-l batjocoresc, nu mai iese din casă. Și fiul meu zice lasă-l, mamă, că e terminat, săracul!”, a mai declarat Anamaria Prodan.