Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man. Sumă uriaşă cerută ca despăgubire!

Anamaria Prodan l-a acționat în justiţie pe Dennis Man. Sexy-impresara cere despăgubiri în valoare de 350.000 de euro pentru încălcarea contractului de impresariere de către fotbalistul ajuns la Parma, în Serie A.

08 apr. 2021, 09:55
Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man. Sumă uriaşă cerută ca despăgubire!

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man. Anamaria Prodan își cere drepturile la Tribunalul Ilfov şi cere să fie despăgubită pentru încălcarea contractului avut cu jucătorul. Conform GSP, clauza de reziliere a contractului de impresariere rupt ar fi fost de 350.000 de euro, într-un document semnat încă din 2016.

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man

Anamaria Prodan anunţase acum ceva timp că avea să se judece cu Dennis Man, fără a pronunța sume. „Contractul conține o clauză de reziliere valabilă în oglindă: dacă el a încălcat condițiile trebuie să plătească, dacă eu le-aș fi încălcat aș fi plătit. Mă duc la judecată până în pânzele albe!”, a spus Anamaria Prodan. Sexy-impresara s-a repezit să-i atace pe Gigi și pe Ioan Becali imediat cum a priceput că avea să fie lăsată pe dinafară în transferul lui Dennis Man: „E greu să ajungi mare fotbalist când n-ai ceea ce ar trebui să ai în pantaloni. M-am străduit atât de mult timp să-i fiu alături, să-i caut cele mai bune oferte, a fost ca o parte din familia mea”.

Anamaria Prodan, în război cu vrăjitoarele din România. Mesaj-şoc primit de impresară: „Am dezlănţuit magia neagră asupra ta!”

Anamaria Prodan este convinsă că Dennis Man a fost obligat să semneze cu Ioan Becali din cauza datoriei pe care o are la FCSB. Este vorba despre 85.000 de euro pe care fotbalistul i-a primit de la Gigi Becali ca să-și cumpere apartament, lucru dezvăluit de patronul FCSB. Imediat după izbucnirea conflictului, Gigi Becali anunța că va rupe orice legătură cu Anamaria Prodan, inclusiv că-i va forța pe jucătorii de la clubul său care sunt impresariați de soția lui Laurențiu Rghecampf să renunțe la contracte!