Anamaria Prodan l-a desfiinţat pe Laurențiu Reghecampf în presa italiană! „Rușinea adusă familiei noastre este intolerabilă”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin divorţ. Sexy-impresara a vorbit în prea italiană despre ce se petrece, numindu-l deja pe antrenor ca fiind fostul ei soț!

17 nov. 2021, 10:59
Anamaria Prodan l-a desfiinţat pe Laurențiu Reghecampf în presa italiană! „Rușinea adusă familiei noastre este intolerabilă”

Anamaria Prodan l-a desfiinţat pe Laurențiu Reghecampf în presa italiană! Mai mult, vina pentru divorț i-ar aparține lui Laurențiu Reghecampf, omul pe care l-ar fi ajutat să răzbească în lumea fotbalului: „A fost nevoie de multă muncă pentru a-l prezenta pe fostul meu soț. Nimeni nu îl cunoștea până când nu m-am implicat eu!”.

Anamaria Prodan l-a desfiinţat pe Laurențiu Reghecampf în presa italiană!

„E o situație foarte complicată, sunt și copii la mijloc. Copiii mei au peste douăzeci de ani, dar este o situație rușinoasă pentru că suntem celebri în România. Și această rușine adusă familiei noastre de fostul meu soț e intolerabilă”, a declarat Anamaria Prodan pentru tuttomercatoweb.com.

Anamaria Prodan pregăteşte bomba anului! Anunţul vine din Italia: „Familia mea a fost mereu pe prima pagină a ziarelor!”

Anamaria Prodan a mai spus că relația pe care o avea cu Laurențiu Reghecampf s-a stricat în momentul în care antrenorul s-a cunoscut cu mai tânăra sa iubită, cea care îi va dărui un copil: „Uneori bărbații, ajungând la anumite niveluri, nu știu să întrețină o familie. Întotdeauna vor mai mult de la viață. Aici este vorba de a duce o viață normală, bine făcută, cu mult sacrificiu și muncă și întreținerea unei familii și a imaginii copiilor”.

Unul dintre cei mai bogați români din SUA, apropiat de Anamaria Prodan, vrea să investească la Steaua sau Dinamo

„Este greu, astăzi trebuie să fiu lângă copiii mei, care au fost abandonați de tatăl lor și ar fi periculos să-i las singuri. Astăzi fostul meu soț așteaptă un alt copil. Dar, după ce rezolv aceste probleme, da, aș vrea să cumpăr un club din Italia”, a mai spus Anamaria Prodan.