Anamaria Prodan, mărturisiri savuroase despre Dani Mocanu! “Îmi e drag de mor, pentru că știe să facă bani!

Anamaria a făcut dezvăluiri savuroase. Sexy-impresara a dezvăluit adevăratul motiv pentru care îl apreciază pe Dani Mocanu.

18 mart. 2022, 21:51
Anamaria Prodan, mărturisiri savuroase despre Dani Mocanu! “Îmi e drag de mor, pentru că știe să facă bani!

În podcast-ul “Fiță cu Adiță”, Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri spumoase. Sexy-impresara a vorbit despre adevăratul motiv pentru care îl apreciază pe manelistul Dani Mocanu.

CITEȘTE ȘI: Răsturnare de situaţie după ce Anamaria Prodan a fost dată în judecată de amanta lui Reghecampf

“Îmi e drag de mor de Dani, pentru că știe să facă bani. Mulți au cântat, au avut talent, dar n-au făcut bani decât așa pe unele perioade. Asta înseamnă să fii altfel decât toți. Și pe mine, la fel, toată lumea mă înjură. Tu știi că eu fac bani de la hateri, pentru că ei sunt cei care intra pe Tik Tok la mine. Pe Tik Tok toată lumea mă înjură, dar sunt numărul unu în trending”, a spus Anamaria Prodan, în podcast-ul “Fiță cu Adiță”.

Ce spune Anamaria Prodan despre noul bărbat din viața ei!

“Este un bărbat care îmi place în mod deosebit. Îmi plac bărbații foarte demni. Nu este roman. Eu până nu divorțez, nu o să mă afișez vreodată cu cineva sau o să spun că sunt gravidă. Eu nu pot. Da, îmi place de cineva. Îmi place foarte tare cineva și avem o legătură foarte frumoasă. A înțeles și respectă decizia mea de a aștepta până se pronunță divorțul. (…) Eu sunt rațională. Sunt un om care a gândit cu capul chiar și atunci când inima a luat foc. Este dintr-o altă lume. O lume foarte sus, cu niște reguli aparte. Dar e bărbat, așa cum trebuie să fie un bărbat”

, a mărturisit Anamaria, în podcastul “Fitză cu Adită”.

Anamaria Prodan a lăsat de înțeles că bărbatul de care îi place este din țările arabe. Mai mult decât atât, impresara a mărturisit faptul că, la nevoie, nu o să ezite să îmbrace portul tradițional din țările arabe, în semn de respect pentru noul ei iubit.

Să știi e tot o formă de respect pentru omanii ăștia. Pentru că eu trăiesc în țară aia și dacă ar fi să se întâmple chestia asta, da, am să port acel port. Nu acoperită toată, pentru că nici ei nu mai sunt așa, dar este o chestie de respect”, a mai mărturisit impresara.