Anamaria Prodan, mărturisire cutremurătoare! „Asta este drama vieții mele și a copiilor mei, nu divorţul!”

Anamaria Prodan trece prin momente delicate din cauza divorţului de Laurenţiu Reghecampf, partenerul ei de viaţă din ultimii 16 ani. Totuşi, sexy-impresara susţine că ala este marea dramă a sa şi a copiilor săi.

11 apr. 2022, 19:11
Anamaria Prodan, mărturisire cutremurătoare! „Asta este drama vieții mele și a copiilor mei, nu divorţul!”
Anamaria Prodan, mărturisire cutremurătoare! "Asta este drama vieții mele și a copiilor mei, nu divorţul!"

Anamaria Prodan, mărturusire cutremurătoare! Sexy-impresara nu poate trece nici acum peste moartea mamei ei, Ionela Prodan, care s-a stins acum aproape 4 ani, din cauza unei boli cumplite.

Anamaria Prodan, mărturusire cutremurătoare! „Asta este drama vieții mele și a copiilor mei, nu divorţul!”

Anamaria Prodan a vorbit cu lacrimi în ochi cum timp de un an şi jumătate şi-a dus mama la zeci de medici, dar din păcate aceştia nu au putut să îi salveze viaţa. „Au trecut patru ani, dar tot îmi este greu, nu mă pot obișnui cu gândul. Memoria ei trebuie să rămână întotdeauna vie. Asta este, de fapt, marea dramă a vieții mele, nu divorțul. Nu Reghecampf, nu probleme cu alți manageri, nu problemele din fotbal. Moartea mamei mele este drama vieții mele și a copiilor mei”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Cum arată Anamaria Prodan nemachiată şi fără filtre. Clipul care face furori pe TikTok

Vedeta a mai spus că se va duce în această săptămână la mormântul Ionelei Prodan din Cimitirul Bellu, alături de copii: „Încă ne organizăm cu evenimentul, nu am toate detaliile. Voi duce pachetele la căminele de bătrâni. Momentan am stabilit să facem pachetele cu mâncare de post, atât. Nu știu exact numărul lor, nu am făcut un calcul exact, dar vor fi destul de multe. În ziua în care s-a petrecut tragedia, vom merge și la cimitir, pentru slujba de pomenire. Vom face ceea ce este creștinește, mama era credincioasă. Ne pregătim de momentul în care o vom pomeni. Vor veni și fetele în țară. Ziua în care a murit mama mea (n.r. – 16 aprilie) marchează, într-un fel, și ziua de naștere a fetei mele mai mari, Rebecca. Ea este născută pe 19 aprilie”.

Anamaria Prodan, făcută praf de tagma avocaţilor. Declaraţia şocantă care a provocat un scandal imens

Ionela Prodan se stingea din viață acum patru ani, după o lungă suferință și luptă cu boala care a măcinat-o. Celebra interpretă de muzică populară suferea de cancer pancreatic și, deși a încercat toate tratamentele posibile, a murit pe 16 aprilie 2018.