Anamaria Prodan, mesaj devastator pentru Gigi Becali. „Prietenaș, dacă nu eram eu, te distrugeau!”

Anamaria Prodan a vorbit despre relația cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf, după ce în spaţiul public au apărut mai multe discuții despre un posibil divorț. Antrenorul chiar a declarat că cei doi se vor despărți, dar sexy-impresara a dezvăluit că totul a fost doar o glumă!

02 iul. 2021, 11:18
 Anamaria Prodan, mesaj devastator pentru Gigi Becali. „Prietenaș, dacă nu eram eu, te distrugeau!”

Anamaria Prodan, mesaj devastator pentru Gigi Becali. Sexy-impresara a fost protagonista unei ediții speciale de GSP Live, în care a vorbit despre cele mai importante subiecte din viața ei.

Anamaria Prodan, mesaj devastator pentru Gigi Becali

„Lumea îmi spunea „Ai văzut ce a zis Gigi? Că bărbatul tău are de 8 ani amante prostituate”. Dar unde se văd ei? Că suntem tot timpul împreună! Se văd pe telefon? Fac sex virtual?! Ce fac?  Laur a fost sunat la câteva minute (n.r – după ce a declarat că divorțează) de altcineva, ce a zis acolo? Acolo ce a zis?  A spus că nu știe despre ce e vorba, că e în străinătate, că nu are chef de prostiile astea și nu-l interesează. De câți ani divorțăm noi? De câți ani sună lumea și întrebă „Divorțezi? Divorțezi? Divorțezi?”. Dacă făceam petreceri la Snagov, era și Reghe acolo. Și nu suntem swingeri ca să avem relații intime… Am auzit și asta. Se aruncă tot felul de nenorociri, eu sunt dracul de pe baltă. Toată lumea vorbește. Și e normal să vorbească pentru că sunt frumoasă, deșteaptă și am bani. Din 2005 nu a venit nimeni cu o poză, cu un film și să arate că „Anamaria s-a culcat cu ăla…”. N-a existat!”, a spus Anamaria Prodan.

 Anamaria Prodan recunoaște tot! Soţul ei este devastat: „E adevărat! Nu pot să neg!”

„Eu nu am vorbit niciodată aiurea, fără să îmi asum. În perioada asta eu am deranjat foarte mult. Am avut scandal cu primarul de la Voluntari, că nu voia să-i dea toți banii lui Mutu, iar eu i-am recuperat pe toți, am avut contre cu Negoiță și după am avut ce am avut cu familia Becali. Într-un timp foarte scurt am umilit mulți importanți”, a mai spus Anamaria Prodan.

Presupusa amantă a lui Reghecampf rupe tăcerea! Reacţie incendiară după ce a fost atacată de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a avut și un mesaj pentru Gigi Becali, cel cu care se află în conflict după ce verii acestuia, Victor și Ioan Becali, s-au implicat în transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma. „Cum zicea Gigi, „Știți voi ce făcea în vestiar cu nevestele jucătorilor…”. Măi, prietenaș, hai să îți spun eu… Dacă nu eram eu, tu erai în aceeași situație în care erai când am venit eu cu Reghe la Steaua!  Dacă tu stăteai în închisoare, unde ai stat, îți luau echipa și te distrugeau de la cap la coadă. Eu nu i-am luat niciun leu când i-am adus jucătorii. Era prietenul nostru și era la greu. Nu ai cum să faci așa ceva… Nu știu dacă Giovanni Becali și celălalt văr au lucrat gratis pentru Gigi Becali”, a spus Anamaria Prodan.