Anamaria Prodan, mesaj incendiar pentru bărbatul misterios din viaţa sa. „Tu ca mine nu mai găseşti!”

Anamaria Prodan pare să nu aibă noroc în dragoste, dar tocmai a postat un mesaj pe rețelele sociale care poate fi interpretat ca fiind adresat unui nou potenţial iubit.

13 sept. 2023, 23:28
Anamaria Prodan, mesaj incendiar pentru bărbatul misterios din viaţa sa. „Tu ca mine nu mai găseşti!”
Anamaria Prodan, mesaj incendiar pentru bărbatul misterios din viaţa sa. "Tu ca mine nu mai găseşti!"

Anamaria Prodan, mesaj incendiar pentru bărbatul misterios din viaţa sa. Impresara a fost căsătorită de două ori, cu Tiberiu Dumitrescu şi cu Laurenţiu Reghecampf, iar cea mai recentă relaţie, cea cu afaceristul Flavius Nedelea, nu a durat decât o lună. Vedeta are încă speranța că într-o bună zi va fi fericită și din punct de vedere amoros, mai ales după ultimul mesaj postat pe Instagram.

„Tu ca mine nu mai găsești, eu că tine nu mai caut. Asta este de reținut”, este mesajul postat de Anamaria Prodan. Cel mai probabil, mesajul este la adresa lui Laurenţiu Reghecampf sau, de ce nu?, pentru Flavius Nedelea.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, apariţie surprinzătoare alături de Flavius Nedelea. Impresara a atras toate privirile la un eveniment monden FOTO

Altfel, Anamaria Prodan a vorbit despre casa sa din America, estimată la aproximativ 1 milion de dolari „Casa din America este foart e frumoasă, arată superb, ne ducem cu drag de fiecare dată. Copiii se duc cu prietenii în vacanțe. Când mă duc în America, eu acolo stau. Este casa copiilor mei. Probabil un milion, 800.000 (n.r. – suma pe care o valorează casa), cam asa, acum, nu știu, nu m-am interesat”, a declarat Anamaria Prodan la Xtra Night Show.