Anamaria Prodan, mesaj surprinzător la miezul nopţii. „Noi doi suntem un întreg. Te iubesc!” FOTO

Anamaria Prodan s-a despărţit, recent, de Flavius Nedelea, primul bărbat cu cares-a afişat oficial după divorţul de Laurenţiu Reghecampf, iar acum a postat pe rețelele de socializare o imagine cu un mesaj misterios.

26 iun. 2023, 11:46
Anamaria Prodan, mesaj surprinzător la miezul nopţii. „Noi doi suntem un întreg. Te iubesc!” FOTO

Anamaria Prodan, mesaj surprinzător la miezul nopţii. Vedeta a postat în mediul online o fotografie din mașina ei, în care apare un buchet spectaculos de flori, însoțit de un mesaj care lasă loc de interpretări. „Noi doi suntem un întreg. Te iubesc!”, e mesajul de pe plicul care a însoțit florile. Anamaria Prodan nu a dezvăluit de la cine sunt florile, dar a dat de înțeles că trece printr-o perioadă bună a vieții.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, apariţie incendiară alături de „Spaima Litoralului”. Care este relaţia dintre impresară şi celebrul interlop Beinur Nuredin FOTO

Anamaria Prodan şi Flavius Nedelea au trăit, aproape o lună, o poveste de dragoste. Afaceristul a transmis un mesaj emoţionant în momentul în care a anunţat că nu mai este într-o relaţie cu vedeta: „Călătoria noastră în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți!”. „Am avut o relație împreună cu Anamaria Prodan despre care voi știți. Am considerat din motive personale că e mai bine să ne separăm drumurile, dar am rămas într-o relație extraordinară, vorbim destul de mult. Ceea ce a spus ea pe Instagram despre mine este reciproc. Nu pot să zic că am învățat prea mult, consider că la vârsta mea deja am lecțiile învățate, dar am câștigat un prieten. Ana chiar este un prieten pe care poți să te bazezi, este o persoană sinceră. Noi nu am avut nici un motiv de ceartă sau despărțirea noastră nu s-a produs… adică nu ne-am înșelat, nu ne-am prins, nu ne-am… pur și simplu au fost niște chestii ale noastre personale și am hotărât că este mai bine așa”, a mai declarat Flavius Nedelea.

Citeşte şi: Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan, din nou împreună! Ce lovitură pun la cale cei doi după marea împăcare

Anamaria Prodan a fost căsătorită timp de nouă ani cu Tiberiu Dumitrescu, alături de care are două fete, Rebeca şi Sarah. Ulterior, s-a căsătorit cu Laurenţiu Reghecampf, cel de care a divorţat anul trecut şi cu care are un băiat, pe Laurenţiu (Bebeto).