Anamaria Prodan n-a mai rezistat! „Nu eram compatibili, astfel de oameni nu fac mare brânză!”

Anamaria Prodan (49 de ani) a reacționat după ce Andrei Vlad (22), portarul celor de la FCSB, pe care l-a impresariat până anul trecut, a semnat un contract de reprezentare cu firma Becali Sport.

30 mart. 2022, 21:12
Anamaria Prodan n-a mai rezistat! „Nu eram compatibili, astfel de oameni nu fac mare brânză!”
Anamaria Prodan n-a mai rezistat! "Nu eram compatibili, astfel de oameni nu fac mare brânză!"

Anamaria Prodan n-a mai rezistat! „Nu eram compatibili, astfel de oameni nu fac mare brânză!”. Sexy-impresara a dezvăluit că fotbalistul celor de la FCSB nu mai avea contract cu ea de un an și nu este supărată pentru decizia acestuia de a semna cu firma fraților Becali.

Anamaria Prodan n-a mai rezistat! „Nu eram compatibili, astfel de oameni nu fac mare brânză!”

„Andrei Vlad nu mai este jucătorul meu de un an. Nu știu de ce căutați scandalul cu orice preț! Pentru mine nu există ceva de genul „frații sau mamele i-au furat Anamariei”. Nimeni nu fură nimic. Jucătorii, când termină contractele, au dreptul să-și aleagă drumul. Dacă nu a stat lângă mine un jucător înseamnă că nu eram compatibili.  Plus că oamenii, de la mine la Becali sau la alt manager, trec non stop. Aceștia nu prea fac mare brânză pe nicăieri. Nici noi ca agenți cu ei, nici ei în viață sau fotbal. Când nu ai recunoștință sau respect pentru mine, nu exiști! Dar, Vlad și-a terminat contractul cu mine de un an.  Așa că, vă rog mult sa găsiți alt subiect căci nimeni nu mai găsește de acum o frază ca să facă, între mine și familia Becali, nicio discuție. Va multumesc!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Digi Sport.

O nouă lovitură devastatoare primită de Anamaria Prodan. „A semnat! Credeţi că eu dorm?”

Andrei Vlad (22 de ani) a ales şi el să meargă alături de fraţii Becali, însă el a aşteptat să i se termine contractul de reprezentare cu Anamaria Prodan. Vara trecută, Dennis Man rupea unilateral contractul cu Anamaria Prodan şi se transfera sub managementul lui Ioan şi Victor Becali la Parma, în schimbul a 11 milioane de euro. Recent, şi Ianis Stoica a denunţat contractul cu sexy-impresara şi a semnat tot cu Becali Sport.