Anamaria Prodan nu acceptă decizia luată de instanță în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf: „O să se facă apel”

Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț înaintată de Laurențiu Reghecampf și a dispus desfacerea căsătoriei dintre el și Anamaria Prodan, din culpă comună.

24 nov. 2022, 10:40
Anamaria Prodan nu acceptă decizia luată de instanță în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf: „O să se facă apel”

Sâmbătă a fost dispusă desfacerea căsătoriei dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, înaintată de acesta la Judecătoria Buftea, din culpă comună. Decizia nu este una definitivă. Antrenorul va trebui să plătească o pensie alimentară în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia, adică va plăti lunar 1.600 de euro.

Citește și: Nuţi lucrează din nou pentru Anamaria Prodan. Bona lui Bebeto s-a întors din Emirate după divorţul impresarei de Reghecampf

Totodată, magistrații au admis în întregime programul de vizită solicitat de fostul soț al impresarei, custodia copilului celor doi fiind comună.

Avocatul Anamariei Prodan a declarat că nu sunt de acord cu decizia luată de instanță și că vor face apel, pentru Antena Stars.

„Din punctul meu de vedere, așa cum am discutat și cu doamna Prodan, o să se facă apel, o să vedem exact care sunt motivele pe care le-a avut instanța în vedere, în momentul în care a pronunțat hotărârea. În momentul în care vom vedea hotărârea, vom vedea care sunt șansele unui apel și în ce formă îl vom promova”, a declarat Barna Bolonyi, avocatul impresarei.

Citește și: Anamaria Prodan a sărbătorit divorţul de Reghecampf cu lăutari. „Sunt o femeie liberă! Așa am fost mereu!” VIDEO