Anamaria Prodan: „Nu poate să-ţi interzică cineva să te duci la mare”

Noul coronavirus a început să le dea mari bătăi de cap echipelor din Liga 1, având în vedere ultimele cazuri apărute la Dinamo și CFR Cluj.

19 iul. 2020, 06:32
Anamaria Prodan: „Nu poate să-ţi interzică cineva să te duci la mare”

Anamaria Prodan consideră că oricât de precauți ar fi fotbaliștii, virusul nu ocolește pe nimeni: „Nu există să stai liniștit. Stai acasă, te duci și duci gunoiul și trece un vecin pe lângă tine și tușește. Conform regulamentului, un club nu poate să-ți interzică să te duci la mare, de exemplu.

Chiar dacă ei sunt sportivi, organismul poate să dezvolte virusul azi, mâine sau poimâine, dar ei să fie pozitivi în 3 zile. Au fost testați cei de la Dinamo, au fost 7 jucători la început, iar azi încă 3. Oare ei nu s-au antrenat împreună? Dar la cei 3 abia astăzi a erupt. Degeaba facem aceste teste.

Raed Arafat explică de ce România a ajuns prima în UE la numărul de infectări cu coronavirus: „De ce să ne ascundem după deget” 

Trebuie găsită de urgență o soluție. Să nu se sperie jucătorii că, dacă iau virusul, li se taie din salarii. Nu putem să arătăm cu degetul că, din 10 oameni, ăla a adus virusul. E o nebunie să facem poliție acum. Jucătorii se pot duce să ia ceva seara soției de la farmacie și să se infecteze.

Trebuie găsită o variantă să se termine campionatul ăsta, pentru că se vor îmbolnăvi din ce în ce mai mulți. Nu e de joacă”, a spus Anamaria Prodan, în cadrul emisiunii Fotbal Club, în direct la Digi Sport.