LISTE DATORNICI ANAF. Anamaria Prodan, pe LISTA RUŞINII. Are o datorie URIAŞĂ

LISTE DATORNICI ANAF. Anamaria Prodan a primit o veste groaznică din partea Agenţiei Naţionale de Administrare a Finanţelor.

17 mai 2016, 16:11
LISTE DATORNICI ANAF. Anamaria Prodan, pe LISTA RUŞINII. Are o datorie URIAŞĂ

LISTE DATORNICI ANAF. Anamaria Prodan figurează pe lista datornicilor la stat, cu o sumă imensă: 141.000 de lei. Deşi câştigă excelent din impresariat, contrcate de publicitate şi apariţii TV, soţia lui Laurenţiu Reghecampf figurează într-un top al oamenilor din fotbal, alături de Adrian Mititelu, cu o datorie de 170.000 de lei şi George Ogăraru, cu o datorie de 72.000 de lei.

LISTA DATORNICI ANAF. Verifică dacă eşti pe ea şi află ce urmează

LISTE DATORNICI ANAF. Gigi Becali apare pe lista ANAF cu obligaţii fiscale accesorii la bugetul de stat de 3,99 milioane de lei, sumă pe care a contestat-o.

LISTE DATORNICI ANAF. ANAF a publicat, luni, lista cu 187.230 contribuabili persoane fizice, care au restanţe fiscale mai mari de 1.500 lei la 31 martie 2016, primii zece datornici la stat persoane fizice având fiecare obligaţii fiscale restante între 12 milioane lei şi 232 de milioane de lei. Urmează, în funcţie de fiecare situaţie în parte, contestaţii sau executări silite.