Anamaria Prodan, petrecere surpriză în Dubai de ziua ei de naștere. Ce mesaj a transmis la miezul nopţii FOTO ŞI VIDEO

Anamaria Prodan a împlinit, vineri, 17 decembrie 2021, vârsta de 49 de ani. Aflată la Dubai, soția lui Laurențiu Reghecampf a avut parte de o petrecere-surpriză, pusă la cale de cei mai apropiaşţi prieteni.

17 dec. 2021, 09:43

Anamaria Prodan, petrecere surpriză în Dubai de ziua ei de naștere! Sexy-impresara a primit un tort și a închinat un pahar de șampanie, fiind vizibil emoționată, într-un cadru festiv cu baloane colorate și multe cadouri. Petrecerea as avut loc în noaptea de joi spre vineri.

Anamaria Prodan, petrecere surpriză în Dubai de ziua ei de naștere!

Anamaria Prodan nu a stat pe gânduri atunci când a fost rugată să-și pună o dorință în momentul în care a suflat în lumânările de pe tort. „Îmi doresc să am cei mai sănătoși copii și cei mai fericiți și la anul să fim t0t împreună”, a fost mesajul postat în miez de noapte pe Instagram.

Anamaria Prodan a depus plângere penală! Reghecampf, acuzat că a sustras banii şi bunurile familiei: „Plan diabolic împreună cu amanta!”

Sexy-impresara a început petrecerea încă de joi seară, iar la miezul nopții a primit un tort minunat și i s-a cântat „La mulți ani!”. Anamaria Prodan a primit multe flori și cadouri, în plus prietenii i-au pregătit vedetei și multe baloane. Este prima aniversare a vedetei fără Laurențiu Reghecampf, dar în videoclipurile postate chiar de ea pe pagina de Instagram se poate observa cât de fericită este în compania prietenilor. Alături de sexy-impresara a fost și creatorul de modă Cătălin Botezatu, cu care Anamaria Prodan își petrece în ultima perioadă o bună parte din timp!

Anamaria Prodan, victorie la tribunal împotriva lui Laurențiu Reghecampf. DOCUMENT: ce a decis instanţa