Anamaria Prodan, pomană consistentă pentru regretata sa mamă. Ce a pus impresara în pachetele de Paște. „Pe barosăneală, așa cum îi plăcea ei!”

Anamaria Prodan are un obicei pe care îl respectă an de an. Face mereu pachete consistente în prima zi de Paște pe care le împarte pentru sufletul mamei ei, regretata solistă de muzică populară, Ionela Prodan.

07 mai 2024, 17:58
Anamaria Prodan, pomană consistentă pentru regretata sa mamă. Ce a pus impresara în pachetele de Paște. „Pe barosăneală, așa cum îi plăcea ei!”

Anamaria Prodan a pus în lădițe vin cu foiță de aur de 24 k, cozonac pufos și pască delicioasă, cum îi plăcea mamei sale.

Conform obiceiurilor străvechi, în prima zi de Paște, credincioșii împart pomană în amintirea celor decedați. Alimentele diferă în funcție de fiecare regiune a țării în parte.

Citește și Cristina Spătar, victima unui accident rutier. Un șofer i-a lovit mașina frontal. „Mi s-a părut că a făcut intenționat. A fost daună totală”

Anamaria Prodan a pregătit din timp cozonaci și pască pe care le-a împărțit rudelor și prietenilor pentru sufletul mamei ei. A fost o pomană consistentă, căci impresara a pus și vin cu foiță de aur, de 24 K.

„Mi-au făcut ai mei cozonaci și pască foarte bune ca să împart de Paște pentru mama. I-am dat vin cu foiță de aur pentru că așa îi plăcea ei, să fie totul pe barosăleală, așa cum îi plăcea ei”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!.

Ionela Prodan a murit în data de 16 aprilie 2018, după ce s-a luptat o vreme îndelungată cu o boală necruțătoare. Artista avea cancer pancreatic și a murit la 70 de ani.

Ionela Prodan a murit în urma unui stop cardiorespirator, așa cum au anunțat medicii de la Spitalul Elias, unde artista a stat câteva zile internată. Anamaria Prodan a stat acolo neîncetat lângă patul de spital și i-a fost alături mamei ei până în ultima clipă.

Citește și Mihaela Bilic, despre ce e mai bine pentru organism, carnea sau vegetarianismul: „Sub nicio formă nu trageţi genul ăsta de concluzie”