Anamaria Prodan, postarea ANULUI! Sexy impresara aruncă în aer scandalul divorţului. Alexa: „O soţie rea te poate distruge!”

Anamaria Prodan a postat pe reţelele de socializare care aruncă în aer scandalul divorţului de Laureţiu Reghecampf. Vedeta şi-e exprimat din nou sentimentele pentru soţul său. Între timp, Dan Alexa continuă dezvăluirile.

16 sept. 2021, 11:17
Anamaria Prodan, postarea ANULUI! Sexy impresara aruncă în aer scandalul divorţului. Alexa: „O soţie rea te poate distruge!”

Anamaria Prodan pare că trăieşte o iubire virtuală cu soţul Laurenţiu Reghecampf. Paginile de socializare sunt pline de inimioare, gif-uri amoroase, declaraţii de adolescenţi îndrăgostiţi, dar drumurile celor doi se intersectează tot mai rar şi atunci când sunt la mijloc copiii. Între timp, noi declaraţii, bârfe, specualţii apar în spaţiul public.

Dan Alexa a vorbit din nou despre relaţie: „(Reporter: Fotbalul a dus către ruptură?) Nu. Cred că, într-adevăr, ne-am cunoscut de foarte mult timp. Le spun și jucătorilor mei… o soție bună te poate face fotbalist, una rea te poate distruge din punct de vedere profesional. Eu am avut parte de o soție bună. Fosta soție și-a dat viața după programul meu„, a declarat Dan Alexa la antenastars.ro.

 

„Chirurgul” a anunţat şi motivul pentru care a divorţat de Izabela. Şi-a asumat „ruptura” şi a transmis că totul a plecat de la faptul că a fost „imatur în relaţie”. Alexa este sub contract cu Anamaria Prodan, cea care este în plin scandal de divorţ.”Apelez la Ana dacă am nevoie de ajutor. Avem o relație de respect. Mă bucur că Reghe s-a întors în România, cred că i-a lipsit foarte mult țara noastră”, mai spunea Alexa.

Anamaria Prodan a răbufnit pe reţelele de socializare după ce în spaţiul public au apărut informaţii legate de o presupusă relaţie cu Dan Alexa.

Anamaria Prodan, reacţie dură despre „presupusul amant de azi”: „Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap, vă bat cu o singură mână”

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf nu a mai suportat aceste acuzaţii pe care le consideră nefondate şi a trecut la ameninţări.

Anamaria Prodan, declarație copleșitoare pentru Laurențiu Reghecampf: „Te iubesc până la sfârșit și după”

Anamaria Prodan a postat pe reţelele de socializare o imagine în care apare alături de Laurenţiu Reghecampf. Imaginea este însoţit de o adevărată declaraţie de dragoste, iar la final se regăsesc şi influenţe dramatice.

Tu eşti sensul vieţii mei, tu eşti inspiraţia mea, tu îmi aduci împlinirea în viaţă, eşti inspiraţie. Te iubesc până la sfârşit şi după„, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt în centrul unui scandal uriaş, dar relaţia tensionată dintre ei pare să se fi schimbat. Totul după ce agentul de jucători a ales să se întoarcă din Dubai, acolo unde se „refugiase” după ce soţul ei a confirmat, în mod public, că va divorţa.

Anamaria şi-a dorit o reuniune de familie de urgenţă şi s-a văzut cu cele două fiice din prima căsătorie, Sarah şi Rebecca. Laurenţiu Reghecampf a lipsit şi a preferat să rămână în cantonamentul Universităţii Craiova. De altfel, a renunţat la două zile libere şi şi-a scos jucătorii la restaurant.