Anamaria Prodan, pregătită să facă din nou pasul cel mare. Ar fi fost cerută de soție de cel care i-a proiectat chipul pe Burj Khalifa. „A primit inelul”

Anamaria Prodan a reușit să-și refacă viața, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf și perioada grea prin care a trecut.

12 oct. 2023, 23:16
Anamaria Prodan, pregătită să facă din nou pasul cel mare. Ar fi fost cerută de soție de cel care i-a proiectat chipul pe Burj Khalifa. „A primit inelul”

Apropiații impresarei spun că acum e mai fericită ca oricând și că trăiește o nouă poveste de dragoste. Ar fi vorba despre un partener de viață din Dubai, locul unde călătorește foarte des. Până acum mergea în Dubai ca să se relaxeze sau în scop de business, însă acum pare că mai are un motiv în plus.

Relația dintre cei doi a evoluat rapid, iar Anamaria Prodan ar fi fost deja cerută în căsătorie de noul partener, au mai spus apropiații impresarei. Ar fi primit inelul de logodnă de la același bărbat care i-ar fi proiectat chipul pe Burj Khalifa. Pentru a face această surpriză să se întâmple l-a costat câteva mii de euro pe bărbatul misterios.

Citește și Dinu Maxer a răspuns la cea mai adresată întrebare. Ce spune despre căsătoria cu Magda și despre un potențial copil: „Viitorul e plin de surprize”

„Anamaria trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste a vieții. Călătorește între România și Dubai non-stop. Nu vrea să mai știe, însă, nimeni viața ei. A primit și inelul cu această ocazie”, au dezvăluit surse din apropierea impresarei, pentru Click!.

Afacerile îi merg bine în România, dar, cu toate acestea, Anamaria Prodan vrea să investească mai mult în Dubai și să se și stabilească acolo definitiv.

„Bună dimineaţa, dragilor, sunt în Dubai, în office-ul nostru frumos, cu un view (n.r. priveliște) de vis. Chiar mă gândeam acum, cu colegii mei, că ar trebui să vă anunţ că de astăzi mă găsiţi non-stop aici, în Dubai. Am să vă las şi numărul meu de telefon, am să vă las absolut tot ce aveţi nevoie, pentru orice investiţie de orice fel, de oriunde, la orice oră din zi şi din noapte. Vă iubesc!”, a anunțat Anamaria Prodan, pe InstaStory.

Citește și Prima reacție a lui Florin Dumitrescu după ce Antena 1 l-a dat afară de la „Chefi la cuțite”. Ce se va întâmpla cu emisiunea

A avut o perioadă cu suișuri și coborâșuri după despărțirea de Reghecampf, dar în cele din urmă a reușit să-și găsească echilibrul și fericirea.

„În ultima perioadă cred că m-am regăsit. Mă pierdusem pe mine în dorința disperată de a crește și de a pune în lumina reflectoarelor pe alții. Și, cumva, nici nu mai știam unde este Anamaria. Cu siguranță, Dumnezeu când vede că situația devine mult prea neagră, iar tu ești un om bun, face el ceva… Dumnezeu a luat de lângă mine tot ce e rău, iar vălul ăla de pe ochi s-a ridicat”, a declarat Anamaria Prodan pentru libertateapentrufemei.ro.