Anamaria Prodan, prima reacţie după ce Corina Caciuc i-a mai făcut un băiat lui Reghecampf. „Să nu îi părăsească şi pe aceştia”

Anamaria Prodan, în vârstă de 51 de ani, a oferit o reacție neașteptată după ce Corina Caciuc a născut al doilea băiat din relaţia cu fostul partener al impresarei, Laurenţiu Reghecampf.

01 apr. 2024, 10:56
Anamaria Prodan, prima reacţie după ce Corina Caciuc i-a mai făcut un băiat lui Reghecampf.  „Să nu îi părăsească şi pe aceştia”
Anamaria Prodan, prima reacţie după ce Corina Caciuc i-a mai făcut un băiat lui Reghecampf. "Să nu îi părăsească şi pe aceştia"

Anamaria Prodan, prima reacţie după ce Corina Caciuc i-a mai făcut un băiat lui Reghecampf. Iubita antrenorului  a adus pe lume al doilea copil al său, tot un băiețel, la distanță de aproape doi ani de la prima naștere. Este cel de-al patrulea copil al lui Laurenţiu Reghecampf, după Luca, Laurenţiu jr (Bebeti) şi Liam.

Citeşte şi: Corina Caciuc a născut, Laurenţiu Reghecampf este din nou tată. Prima fotografie

Anamaria Prodan, care trăiește o poveste de dragoste de câteva luni cu pugilistul Ronald Gavril (37 de ani), a avut o primă reacţie pe acest subiect, pentru actualitate.net.

„Eu și Ronald nu avem treabă cu nimic. Ne trăim povestea frumos departe de toate bârfele și discuțiile tuturor. Cine se bucură pentru noi se bucură, cine nu, nu ne interesează. Muncim împreună, ne bucurăm alături de copii, de realizările noastre și ale lor! Suntem o familie de vis.

O familie de campioni. Stăm cu capul sus, suntem demni si mândri. Suntem, cred eu, exemple naționale și internaționale. Nu ne râde nimeni și facem cum am zis, performanță zi de zi!

Gândim și țintim numai sus, lumea noastră este exact lumea care contează! Ce este pe lângă noi nu este treaba noastră. Suntem unici amândoi. Copiii familiei noastre sunt la fel.

Ne ajutăm, ne susținem și ne bucurăm unul de celălalt! De asta am rugat presa să nu ne mai implice în ce face Reghecampf. Nu ne interesează eșecurile lui pe plan profesional nu ne interesează ce face câți copii face, cu cine și când.

Să-l ajute Dumnezeu, ca pe oricine, de altfel, să înțeleagă ce însemnă familie și copil și la bătrânețe, să îi crească, să îi educe și să nu îi părăsească și pe aceștia. În rest, nu ne interesează absolut nimic despre acest om, nu îi purtăm ranchiună, pur și simplu ne este super indiferent! Vă mulțumesc pentru telefon și sper să fie ultimul legat de Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan.