Anamaria Prodan, reacţie genială în scandalul declanşat Sebastian Colţescu. „Eu asta aş fi făcut în locul lui!”

Anamaria Prodan se numără printre cei care i-a luat apărarea lui Sebastian Colţescu. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a avut o reacţie neaşteptată după incidentele de la Paris.

11 dec. 2020, 16:13
Anamaria Prodan, reacţie genială în scandalul declanşat Sebastian Colţescu. „Eu asta aş fi făcut în locul lui!”

Anamaria Prodan a avut o reacţie genială în scandalul de rasism provocat de Sebastian Colţescu.

Anamaria Prodan îăl apără pe Sebastian Colţescu

„Mi se pare o tâmpenie! Eu mi-am crescut copiii în America, unde trebuie să gândești înainte să spui ceva unui om de culoare. Mi se pare o prostie! Adică, până la urmă omul ăsta vorbea în limba noastră, în limba română, unde nu văd de ce ar fi rasism că ai spus cel negru. Pentru că a nu l-ai făcut nigger! Nu l-ai făcut în niciun fel. Nu mi se pare nimic jignitor, atât timp cât în limba noastră negru e o culoare. În plus, vedeţi că sunt nişte biscuiţi în Turcia, Negro, și fabrică e în România. Păi, sunt rasişti turcii? Cum vine asta?

Brigada a fost hărţuită din primul până în ultimul moment! Arbitrii au fost făcuţi ţigani! Eu, în locul lor, terminăm acest meci cu 3-0 la „masă verde” şi se termina bâlciul. Mă gândeam să-i dau un mesaj arbitrului nostru şi să-l încurajez pentru că mi s-a părut tare nedrept tot ce s-a întâmplat. Sunt alături de el şi probabil şi Federaţia Română de Fotbal ar trebui să se implice. Nu e normal să terfeleşti numele unui arbitru în halul ăsta”, a spus Anamaria Prodan pentru Telekom Sport.

Ungurii, reacţie neaşteptată în scandalul de rasism provocat de Sebastian Colţescu! Ce au putut scrie despre român

Sebastian Colţescu era al patrulea arbitru al brigazii conduse de Ovidiu Haţegan şi a încercat să-i comunice acestuia că unul dintre membrii staffului echipei din Turcia trebuie eliminat. În timp ce Haţegan se îndrepta către marginea terenului pentru a se lămuri, l-a întrebat pe Colţescu pe cine ar trebui să elimine, iar acesta l-a indicat pe Webo, spunând „ăla negru!”. Turcii au înțeles ce a spus arbitrul român și au răbufnit: „De ce ai zis negru?”. Ulterior, ambele echipe au ieşit de pe teren, iar meciul s-a reluat a doua zi, cu altă brigadă de arbitri.