Anamaria Prodan, reacţie impresionantă, pe Facebook, după pierderea sarcinii

La scurt timp după ce Laurenţiu Reghecampf a anunţat că soţia sa a pierdut sarcina, aceasta  a postat pe Facebook un mesaj emoţionant, care este adresat inclusiv celor care au vorbit de rău familia, în ultima vreme.

03 mai 2013, 20:03
Anamaria Prodan, reacţie impresionantă, pe Facebook, după pierderea sarcinii

La scurt timp după ce antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a făcut publică ştirea că soţia sa, Anamaria Prodan, a pierdut sarcina, aceasta a postat pe pagina de Facebook un mesaj impresionat, plin de optimism.

Vă mulţumesc pentru gândurile frumoase! O să trecem şi peste asta cu bine! Această nenorocire o să ne întărească şi mai tare şi o să ne uneasca şi mai mult! Aşa a vrut Dumnezeu! El ştie mai bine dacă e bine sau dacă e rău. Le doresc celor ce ne-au vrut răul, celor ce vorbesc urât de noi şi gândesc urât de noi un Paşte minunat şi să le pună Dumnezeu multă lumină în suflet! Vă doresc un Paşte fericit plin de lumină!!!„, a scris Anamaria Prodan.

Gravidă în patru luni, Anamaria Prodan se afla la a patra sarcină şi după trei operaţii de cezariană. Ea a avut o serie de probleme legata de această sarcină în ultima vreme, pe 6 aprilie chiar leşinând în casă.