Anamaria Prodan rupe tăcerea! Prima reacție după ce Reghecampf a depus actele de divorț. „Lăsăm legea să își spună cuvântul!”

Anamaria Prodan a făcut declarții incendiare cu privire la ceea ce se întâmplă între ea și Laurențiu Reghecampf. Deși a refuzat luni de-a rândul să accepte ruptura, acum spune doar că nu ştie care este adevărul!

11 oct. 2021, 19:36
Anamaria Prodan rupe tăcerea! Prima reacție după ce Reghecampf a depus actele de divorț. „Lăsăm legea să își spună cuvântul!”

Anamaria Prodan, prima reacție după ce Reghecampf a depus actele de divorț. Una dintre cele mai mediatizate căsnicii din România este aproape de final. Laurențiu Reghecampf a decis să pună capăt relației cu Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, prima reacție după ce Reghecampf a depus actele de divorț

Anamaria Prodan rupe tăcerea și recunoaște, pentru prima dată de când au apărut zvonurile despărțirii dintre ea și Laurențiu Reghecampf, că în căsnicia ei există probleme. „El este tatăl copilului meu, niciodată nu o să vorbesc urât de el. Poate de-a lungul vieții am făcut niște greșeli, dar promit că am să le repar. Am să lupt că toți copiii mei să nu se împiedice de asta. Lăsăm legea să își spună cuvântul. Și noi aflăm lucruri din presă! Nu știm exact adevărul. Dacă ar fi să o iau de la capăt, aș face la fel. Nimeni nu se poate gândi că cineva poate să îți facă rău. O să văd cum stau lucrurile și voi da o declarație oficială. Întotdeauna mi-am apărat familia cu prețul prieteniilor distruse. Am văzut și noi declarația din presă, mi-a citit-o cineva. Nimeni din familie nu știe adevărul. Cel mic suferă cel mai tare, că nu prea își vede tatăl”, a spus Anamaria Prodan, în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf vor împărţi la divorţ o avere uriaşă. „Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane!”

„Am văzut și noi aseară declarația din ziar a soțului. Ne-a citit-o un prieten drag în direct așa, fiindcă atunci apăruse, de câteva secunde. Sinceră să fiu niciodată nu am știut care este adevărul, nici în momentul de față. Nu știm adevărul. Toată familia este puțin bulversată pentru că nimeni nu știe care este adevărul, care este minciuna, dar o să le descurc încet încet. Încă mai am niște oameni foarte adevărați care țin la mine și știu în 17 ani cam cât am luptat”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf a găsit naș pentru copilul pe care i-l va naște amanta: „Dacă m-ai întrebat, trebuie să spun că da”

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Am depus actele de divorț, la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată”, a fost anunţul făcut de Laurenţiu Reghecampf.