Anamaria Prodan, REPLICĂ DURĂ după acuzele de ŞANTAJ

Anamaria Prodan a replicat dur după ce a fost acuzată de şantaj şi hărţuire de către Mihai Prunariu, preşedintele celor de la Pandurii Tg. Jiu.

22 sept. 2014, 20:23
Anamaria Prodan, REPLICĂ DURĂ după acuzele de ŞANTAJ

Anamaria Prodan este acuzată de Mihai Prunariu că ar fi încasat 250.000 de euro de la Pandurii pentru transferul unui jucător, însă tranzacţia nu a fost acceptată de Federaţia Română de Fotbal.

Ana Maria Prodan, în mijlocul unui scandal. Este acuzată de şantaj şi hărţuire

Anamaria Prodan face lumină în acest caz şi spune că nu există niciun şantaj.

„S-a gândit să mă dea în judecată pentru a vorbi lumea de el. Nu are ce face şi cine naiba vorbea de Prunariu. Şantajul la el înseamnă că l-am făcut ţărănuş insipid inodor.

E greu cu şcoala al el şi nu ştie definiţia şantajului. Omul acesta are probleme şi îşi doreşte foarte mult să fie în atenţia tuturor. Nu se poate evidenţia nici pe domeniul politic şi nici al fotbalului, aşa că şi-a găsit altă ocupaţie.

Vreau să vadă toată lumea cine e Prunariu şi nu am de ce să mă lupt cu el pentru că nu am decăzut atât de tare. El se leagă de numele meu aiurea.

Plata celor 250.000 de euro s-a făcut în două tranşe, iar plata s-a făcut pe factură. Nu mi-a plătit tva-ul şi eu pe asta mă lupt. El s-a scos şi a furat statul român.

Aveau să îi dea 150.000 de euro lui Doru Bratu şi m-au rugat să vorbesc eu cu el şi să îl conving să renunţe la banii aceştia pentru că nu au bani să îl plătească. Eu l-am ajutat pe Prunariu şi apoi îmi spunea că are el o hârtie de la Federaţie şi să îi plătesc banii. Se întâmplă multe abuzuri în fotbal şi avocatul meu o să dovedească. Eu sunt liniştită pentru că sunt la zi cu toate taxele şi impozitele”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.