Anamaria Prodan, scandal monstru cu Carmen Harra care o acuză de narcisism. Impresara a desființat-o pe clarvăzătoare: „Doamnă, dacă nu stăpâniți subiectul, vedeți-vă de treabă!” VIDEO

Anamaria Prodan este implicată într-un nou scandal cu Carmen Harra, clarvăzătoarea a acuzat-o pe impresară de narcisism, iar fosta doamnă Reghecampf a răbufnit în direct

12 nov. 2021, 21:36
Anamaria Prodan, scandal monstru cu Carmen Harra care o acuză de narcisism. Impresara a desființat-o pe clarvăzătoare: „Doamnă, dacă nu stăpâniți subiectul, vedeți-vă de treabă!” VIDEO

Anamaria Prodan a fost provocată de clarvăzătoarea Carmen Harra, care a declarat, în cadrul unei emisiuni pe Prima TV, că impresara este o narcisistă și acesta este motivul pentru care Laurențiu Reghecampf a vrut divorțul.

Carmen Harra a mai afirmat că Anamaria o să-i ceară foarte mulți bani la divorț lui Reghecampf pentru a se răzbuna pe el. Mai mult, Harra a a comparat-o pe impresară cu actuala parteneră a lui Reghe, deoarece ambele s-au combinat cu antrenorul când era căsătorit cu o altă femeie.

„Pot spune că Anamaria Prodan este tipologia narcisistului, asta a fost problema în relația lor. Relațile cu un narcisist nu supraviețuiesc timpului. Din cauza că ea este un element narcisist, ea o să aibă multe probleme în divorțul ăsta, ea o să-i ceara oricât de mulți bani vrea, iar divorțul o sa se termine urât. În privința acestei tinere cu care s-a căsătorit Reghecampf, ea a luat tatăl unor copii și există o karmă legată de treaba asta, însă și Anamaria Prodan a făcut același lucru cu Reghe.”, a declarat Carmen Harra.

Anamaria Prodan: „Ceea ce s-a întâmplat este greșeala soțului meu”

Reacția Anamariei Prodan nu a întârziat să apară. Aceasta a ținut morțiș să intre în direct la Prima TV pentru a clarifica situația. Impresara a atenționat-o pe Carmen Harra să nu mai facă comentarii despre un subiect pe care nu îl cunoaște decât din presă și să-și vadă de treaba ei.

Anamaria a mai adăugat că divorțul este vina lui Reghecampf și că este datoria lui să-și recunoască greșeala.

„Doamna Harra daca nu stăpâniți subiectul și faceți declarații bazate doar pe ceea vedeți în ziare. Cred că fiecare ar trebui să își vadă de treaba lui. Soțul meu are drepturi egale cu mine, iar copilul meu dacă postează ceva o face pentru că e foarte inteligent și e foarte conștient de ceea se întâmplă . Dacă nu stăpâniți niște lucruri și nu cunoașteți situația, nu aveți cum să faceți o analiză. Vreau să nu mai discutați despre divorțul meu. Nu am declarat niciodată nimic rău de soțul meu și ceea ce s-a întâmplat este greșeala soțului meu pe care trebuie să și-o asume.”, a spus Anamaria Prodan.