Anamaria Prodan se dezlănțuie după informațiile apărute în presă despre Reghecampf: „Nu merită să-i asociați numele și imaginea cu toate gunoaiele”

Scandalul privind neînțelegerile dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a escaladat. În ciuda tuturor acuzațiilor de infidelitate care au fost aduse lui Reghe în ultimul timp, Anamaria Prodan continuă să-l apere pe soțul ei.

27 aug. 2021, 11:19
Anamaria Prodan se dezlănțuie după informațiile apărute în presă despre Reghecampf: „Nu merită să-i asociați numele și imaginea cu toate gunoaiele”
Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare

Mai multe imagini au apărut în presă cu Reghecampf aflat în compania altor femei. Se speculează că relația cu Anamaria Prodan scârțâie și că se apropie de sfârșit.

Totuși, impresara a lansat un atac dur celor care îl pun într-o lumină proastă pe soțul ei, arătând că luptă cu toate forțele să-și țină familia în picioare.

„Bărbatul care se pune singur pe tavă și se lasă șantajat emoțional și financiar la rândul lui își distruge soția și copiii psihic ca să facă pe plac femeilor ușoare, comportându-se ca un puști de 14 ani îndrăgostit , bărbatul care plătește cu imaginea, viața, cariera , familia, demnitatea, onoarea și bărbăția viața deshuciată și dezornanța pe care o trăiește mândru că-și trage familia în mizeriile lui (…) aș putea să dau zeci si zeci de astfel de lucruri nedemne pt un bărbat.”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

„Dacă aveți o singură dovadă că acest om, Reghecampf își bate joc de noi, familia lui, și că noi ce-l care îl divinizăm și respectăm trăim într-o minciună cum descrieți în fiecare zi în minim 30 de articole care apar non stop”, a fost mesajul Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan a mărturisit că băiatul său, Laurețiu Reghecampf Jr., trece prin momente foarte grele de când citește lucruri atât de urâte despre tatăl lui pe care îl respectă atât de mult.

„Reghecampf nu a plănuit să-și părăsească familia, ci a plănuit să și-o vadă fericită! Reghecampf este un om minunat care nu merită să-i asociați numele și imaginea cu toate gunoaiele. Nu am văzut pana acum in presa ca un antrenor ,un fost fotbalist ,un bărbat însurat cu copii ,un tata cu copil minor sa fie bătaia de joc a fiecarui site. Nu înțeleg ura asta”, a adăugat impresara.

Citește și Ana Maria Prodan, cel mai dur atac la adresa celor care l-au desființat pe Reghe: „Nu vă pasă că distrugeți și otrăviți mintea și sufletele copiilor?!”