Anamaria Prodan și-a făcut tatuaje noi: „Acolo o să fie durerea mare”. Impresara le-a arătat fanilor ce modele a ales

Anamaria Prodan și-a făcut tatuaje noi. Impresara a filmat tot procesul și le-a arătat fanilor ce modele a ales de data aceasta. Însă, asta nu e tot, a anunțat că urmează să își facă mai multe și pe spate.

15 apr. 2024, 22:50
Anamaria Prodan și-a făcut tatuaje noi: „Acolo o să fie durerea mare”. Impresara le-a arătat fanilor ce modele a ales
Anamaria Prodan și-a făcut tatuaje noi

Anamaria Prodan și-a făcut tatuaje noi. În ultima perioadă, vedeta a trecut prin multe schimbări, nu tocmai fericite, însă acum este foarte fericită alături de iubitul ei, Ronald Gavril.

Citește și: Motivul real pentru care a chemat-o Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în procesul de divorț cu Reghe. ”Putea să spună de când primea bani în cont de la soțul meu și când a rămas gravidă”

Anamaria Prodan și-a făcut tatuaje noi

Recent, vedeta a mers la un salon de tatuaje, unde și-a făcut un desen pe mână, iar un altul sub braț. Deși, are foarte multe, a anunțat că nu se va opri aici, va continua să își mai facă și pe spate.

Îmi face acum niște tatuaje de s-a terminat șmecheria în România. Ce frumos e! Acolo o să fie durerea mare, chiar sub braț. O să vă arăt la final.. După ce termin cu mâna, mă întorc la spate, că mai am de completat spatele. Fiecare cu nebunia lui! Să vezi opera de la final”, a declarat Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan mătură pe jos cu Laurenţiu Reghecampf

După ce Laurențiu Reghecampf a făcut o serie de declarații acide la adresa Anamariei Prodan, impresara a răbufnit și i-a dat replica. Iar aceasta nu a fost deloc eufemistică, mai ales că Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a patra oară în urmă cu câteva zile și mărturisea că viața lui e mai frumoasă ca niciodată acum.

Ooo, Reghecampf știe să vorbească?! Știe să dea interviuri? Toată viața lui aștepta ca eu să le fac și el să le trimită! Mi-am adus aminte că, între timp, a făcut parcă școală la Cambridge și a învățat alfabetul. A avut cică o profesoară «bună» de oraș, care a dat meditații tuturor bărbaților și i-a învățat multe chestii interesante.

Mă bucur pentru el că profesoara, care i-a dat meditații, l-a învățat să articuleze cuvinte împotriva familiei lui și este foarte cunoscută, atât în țară, cât și străinătate. Îi este mentor acum, din ce am înțeles”, a spus Anamaria Prodan.