Anamaria Prodan și-a planificat înmormântarea, a dormit două ore în dric: „Mi-am ales și ce sicriu o să am și cum o să arate”

Anamaria Prodan și-a planificat înmormântarea. Impresara surprinde și de această dată, cu decizia ei de a-și organiza tot ritualul care are loc după trecerea în neființă. Vedeta în vârstă de 50 de ani a făcut noi dezvăluiri controversate, cu care şi-a uluit fanii. A recunoscut că şi-a ales chiar şi sicriul.

30 mai 2023, 16:31
Anamaria Prodan și-a planificat înmormântarea, a dormit două ore în dric: „Mi-am ales și ce sicriu o să am și cum o să arate”
Anamaria Prodan și-a planificat înmormântarea

Anamaria Prodan și-a planificat înmormântarea. După ce s-a aflat că Ion Ţiriac şi-a achiziţionat o criptă îmbrăcată în marmură, la Cimitirul Bellu, care l-a costat 100.000 de euro și impresara vine cu o veste care a surprins pe toată lumea.

Citește și: Anamaria Prodan îi dă lovitura de graţie lui Gigi Becali: „Va rămâne cu mătăniile în mână şi cu bani din ce în ce mai puţini”

Anamaria Prodan și-a planificat înmormântarea

Agentul sportiv şi-a luat dric şi e gata să se îmbogăţească din înmormântări de lux. Anamaria Prodan a pus bazele unei noi afaceri din care speră să adune mai mulţi bani decât din fotbal. A plătit 100.000 de euro pentru o limuzina funerară de lux, pe care tocmai a cumpărat-o din Italia.

Eu mi-am ales și ce sicriu o să am și cum o să arate. Eu cred că înmormântarea, la fel ca și nunta, botezul și orice petrecere, trebuie aranjată pas cu pas. Ce-ar fi să-mi aranjeze mie cineva ceva ce nu mi-ar plăcea?! Eu care toată viața am vrut să am cele mai frumoase chestii și atunci am zis că mai bine pun eu lucrurile la punct din timpul vieții.

Am dormit în dric două ore. Am condus foarte mult și ne doream să ajungem mai repede acasă și n-am găsit hotel și am zis la ora aia să dormim două ore. Înainte, aveam senzația că dacă dorm lângă un sicriu iese cineva și mă prinde, acum, noroc că mașina are două locuri în față și două în spate, nu e un dric normal.

Și i-am zis ei să doarmă în spate, că eu acolo nu dorm. Eu nu mi-am dat seama că mă vedeam dinăuntru și eu de pe telecomandă, că poți să-l deschizi cât vrei, e ca la Rolls Royce pe tavan cu steluțe.(…) Asta e mașina cu care și președinții sunt îngropați„, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul unui interviu.