Anamaria Prodan şi-a uimit fanii cu cea mai provocatoare imagine de la începutul relaţiei cu Ronald Gavril FOTO

Anamaria Prodan a creat senzație pe rețelele de socializare prin postarea celei mai provocatoare imagini de când formează un cuplu cu pugilistul Ronald Gavril. Vedeta și-a încântat fanii cu o apariție incendiară, arătând prin stilul său nonconformist și atrăgător este departe de a se potoli.

16 ian. 2024, 16:44
Anamaria Prodan şi-a uimit fanii cu cea mai provocatoare imagine de la începutul relaţiei cu Ronald Gavril FOTO
Anamaria Prodan şi-a uimit fanii cu cea mai provocatoare imagine de la începutul relaţiei cu Ronald Gavril

Anamaria Prodan şi-a uimit fanii cu cea mai provocatoare imagine de la începutul relaţiei cu Ronald Gavril. În fotografia incitantă postată pe Instagram, Anamaria Prodan se prezintă într-o ipostază seducătoare, sugerând că imaginea face parte din filmul în care joacă rolul principal, „Complotul bonelor”. Un detaliu demn de menționat este că partenerul ei de scenă în acest film este interpretat de Cristi Iacob.

Citeşte şi: Tavi Clonda, reproşuri dure la adresa soţiei sale, Gabriela Cristea, legate de viaţa de familie. „Aşa se creează haos și ceartă! Să îşi vadă mai mult şi de soţ, da?”

În descrierea postării, Anamaria Prodan a ținut să menționeze viitoarea sa apariție în „Complotul bonelor”, lăsându-i pe fani cu suficiente motive să fie cu ochii pe noutățile din lumea cinematografiei. „Eu sunt Anamaria Prodan. Mă vezi curând în Complotul bonelor„, a scris Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Vrei să lucrezi pentru Pescobar? Salariu imens plătit de patronul de la Taverna Racilor pentru un specialist în social media VIDEO

De-a lungul ultimelor săptămâni, Anamaria Prodan și Ronald Gavril au fost surprinși frecvent în ipostaze tandre, sugerând faptul că formează un cuplu. Cu toate acestea, cei doi nu au făcut încă un anunț oficial privind relația lor, lăsându-i pe fani să speculeze și să se bucure de momentele lor de fericire. Anamaria Prodan a subliniat pe rețelele sociale că „fericirea este o alegere” și a numit „Unicul” pe Ronald Gavril, suggerând că relația lor este una specială și plină de bucurie.