Anamaria Prodan și Beinur Nuredin, cel mai nou cuplu? Interlopul a dat cărțile pe față: „Ana îmi e dragă”

Anamaria Prodan și Beinur Nuredin, cel mai nou cuplu? După divorțul de Laurențiu Reghecampf, care a fost unul cu scandal, impresara și-a găsit liniștea în brațele milionarului Flavius Nedelea, însă nu a durat foarte mult. Acum, este din nou o femeie singură și disponibilă.

25 iun. 2023, 10:39
Anamaria Prodan și Beinur Nuredin, cel mai nou cuplu? Interlopul a dat cărțile pe față: „Ana îmi e dragă”
Anamaria Prodan și Beinur Nuredin, cel mai nou cuplu?

Anamaria Prodan și Beinur Nuredin, cel mai nou cuplu? Recent, agentul sportiv s-a pozat cu celebrul interlop și i-a făcut o declarație neașteptată. Nu este pentru prima dată când fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf iese în oraș cu cei mai periculoși oameni din țară.

Citește și: Flavius Nedelea rupe tăcerea şi spune de ce s-a despărţit de Anamaria Prodan: „Nu ne-am…ştiţi voi!”

Anamaria Prodan și Beinur Nuredin, cel mai nou cuplu?

Anamaria Prodan s-a pozat cu „Spaima Litoralului”, Beinur Nuredin, și a transmis că: „Îmi iubesc prietenii”. Interlopul a explicat care este relația lui cu fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Amândoi îmi sunt dragi, dar, fără să se supere Ana, Giovanni a fost și e pentru mine unul dintre cei mai mari impresari din lume. Pe locul întâi Becali, pe doi, Ana. Haideți să vă dau un exemplu despre cine e Giovanni! Vă spuneam că am fost cu Alibec la Bodrum, acasă la Ali Șen, fostul președinte faimos al lui Fenerbahce.

Mă întreba despre Giovanni și am pus mâna pe telefon să-l sun. ‘Uite, sunt aici cu Ali Șen!’. ‘Bine, mă, salută-l! Hai, că am treabă! Joc table. Vorbim mai târziu. Pa!’. Adică nu-l impresiona cu nimic Ali Șen. Asta așa, ca un fapt divers”, a spus Beinur Nuredin.

Anamaria Prodan și Reghe s-au împăcat?

Impresara s-a arătat surprinsă de rezultatele îndoielnice ale antrenorului la echipa azeră, vorbind surprinzător de frumos la adresa lui, însă a dat de înțeles că este posiibil ca performanțele scăzute ale lui Reghe să fie cauzate și de probleme personale cu care s-a confruntat.

Nu știu nimic de demiterea lui Reghecampf de la Neftci. Știu că mai are un an de contract. Reghe e un antrenor grozav. Nu sunt într-o poziție care îmi permite să spun ce s-a întâmplat în ultimii trei ani. Ne-am despărțit acum mult timp, nu mai suntem o familie.

Eu cred în alegerile lui ca antrenor. Nu știu ce buget a avut la Neftci sau cine s-a ocupat de transferuri acolo. E un antrenor grozav și am fost și eu curioasă de ce mandatul lui de la Neftci merge astfel. Trece printr-o perioadă grea. Probabil că viața lui personală n-a revenit la normal”, a spus Anamaria Prodan, conform presei azere.