Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, din nou împreună. Sunt nedespărțiți și s-au sărbătorit amândoi la restaurantul afaceristul

Anamaria Prodan e nedezlipită de Flavius Nedelea de când omul de afaceri s-a despărțit de Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi.

10 sept. 2023, 21:37
Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, din nou împreună. Sunt nedespărțiți și s-au sărbătorit amândoi la restaurantul afaceristul

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au afișat împreună la o petrecere, sâmbătă seara, iar apoi s-au sărbătorit împreună la restaurantul afaceristului din Centrul Vechi. Impresara și-a sărbătorit onomastica, de Sfinții Ioachim și Ana, iar omul de afaceri ziua de naștere, acesta împlinind 43 de ani.

Cei doi au stat să petreacă toată noaptea alături de prietenii apropiați. Afaceristul a întâmpinat-o pe impresară cu un buchet uriaș de flori la intrarea în restaurant. Și-au făcut cadouri reciproc și s-au sorbit din priviri.

Citește și Câți bani cere Andra ca să cânte la un eveniment privat în 2023. Iată cât ar trebui să scoți din buzunar

La petrecere au participat peste 25 de persoane și au stat cu toții pe terasa restaurantului deținut de Nedelea. La miezul nopții sărbătoriții au primit și un tort ornat cu artificii.

Anamaria și Flavius se afișează din nou împreună, la doar o zi de când afaceristul a confirmat despărțirea de Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi. Cu toate acestea, impresara susține că sunt doar prieteni, nu mai e vorba de o relație amoroasă între ei.

Anamaria Prodan: „Flavius este prietenul meu pe viață!”

„Flavius este prietenul meu pe viață! Văd că toți se uită ciudat și nu înteleg de ce doi oameni care au trăit momente minunate în viață, după ce s-au separat, ca și cuplu, rămân împreună ca prieteni. Ține de educație zic eu, de măreție și de finețe! Eu și Flavius vorbim zilnic. Petrecem foarte mult timp împreună. Ne sfătuim întotdeauna și ne ajutăm în orice moment. Cel mai important este că ne susținem unul pe altul necondiționat și o să o facem toată viața!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!.

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au avut o scurtă relație în urmă cu mai multe luni. Ulterior, s-au despărțit, iar el s-a cuplat cu Iulia Sălăgean, însă relația a durat doar două săptămâni. „Nu am nimic de comentat! Am avut o scurtă relație cu ea, dar nu mai suntem împreună, deci nu avem ce să comentăm. Noi nu ne-am certat nici la restaurant, nici în alt loc, pentru că nu avem nimic de împărțit. Oamenii se întâlnesc, se cunosc și, dacă nu se potrivesc, pleacă mai departe cu capul sus. Eu, prin definiție, sunt un gentleman și nu fac vreodată așa ceva. Zvonuri sunt multe, căci sunt un bărbat liber și fără obligații. Cum ați văzut, de-a lungul vieții, am optat pentru discreție și nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre relațiile mele. Eu sunt un bărbat elegant, care tratează femeile cu mult respect”, a declarat Flavius Nedelea.

Citește și Anamaria Prodan, prima reacţie despre împăcarea cu Flavius Nedelea. Afaceristul tocmai s-a despărţit de Iulia Sălăgean, fosta soţie a lui Alex Bodi