Anamaria Prodan, în război total cu Monica Tatoiu. Scandal MONSTRU în plină STRADĂ

Anamaria Prodan a lansat clinica de estetică la care este asociată, iar evenimentul a reaprins spiritele între sexy-impresară şi vecina ei, Monica Tatoiu.

01 iun. 2017, 15:39
Anamaria Prodan, în război total cu Monica Tatoiu. Scandal MONSTRU în plină STRADĂ

Invitaţii s-au speriat când au văzut de ce este în stare femeia de afaceri, aflată acum la pensie. Deranjată de vedetele sosite în număr mare, care şi-au lăsat maşinile pe strada pe care locuieşte, dar şi de mirosul de puceluşi şi berbecuţi la proţap, Monica Tatoiu a luat foc!

„Urla de la geam că e strada ei şi că opreşte circulaţia, pentru că nimeni nu are voie să intre fără acordul ei. Vecinii s-au obişnuit cu ea. A făcut numeroase plângeri la poliţe. Ea reclamă şi fluturii de pe stradă. Când a fost deschiderea clinicii, s-a dus la paznic şi a ameninţat că va da cu pesticide (n.r. substanţă toxică pentru distrugerea dăunătorilor) în aer ca să infesteze carnea şi să moară toţi invitaţii. A urlat la oameni şi i-a făcut hoţi şi curve pentru că au maşini scumpe! Ceva nu este în regulă cu ea!”, a povestit un martor pentru Click.

Monica Tatoiu şi Anamaria Prodan nu au reuşit să cadă la o înţelegere şi atunci femeia de afaceri a devenit din ce în ce mai deranjată de clienţii sexy-impresarei: „Iniţial a fost foarte amabilă, dar pe parcurs văzând că nu obţine ce îşi doreşte lucrurile au luat o întorsătură dramatică. Ea ar fi vrut să-şi facă o serie de intervenţii estetice fără să scoată vreun ban din buzunar, dar medicul de la clinică a refuzat-o categoric”.