Anamaria Prodan şi Reghe Junior, mesaje zguduitoare în toiul nopţii, după ce Laurenţiu Reghecampf a confirmat că a depus actele de divorţ: „Ai murit pentru mine”/”Mami, tati s-a pierdut într-o lume urâtă tare”

Telenovela Anamaria Prodan - Laurenţiu Reghecampf pare că se apropie de final. Mariajul celor doi nu are şanse prea mari să continue, antrenorul Universităţii Craiova confirmând că a depus actele de divorţ.

11 oct. 2021, 08:51
Anamaria Prodan şi Reghe Junior, mesaje zguduitoare în toiul nopţii, după ce Laurenţiu Reghecampf a confirmat că a depus actele de divorţ: „Ai murit pentru mine”/”Mami, tati s-a pierdut într-o lume urâtă tare”

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt la un pas de divorţ. „Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată„, a declarat Reghecampf pentru cancan.ro.

La scurt timp după anunţ, fiul său, Laurenţiu Reghecampf Jr, a reacționat pe rețelele de socializare. La distanţă de doar câteva ore, acesta a şetrs postarea.

🖤ai murit pt mine 😔forever!, scrie Reghe Jr., în toiul nopţii, la o poză alb-negru în care apare alături de tatăl lui. Printre primele comentarii la această postare, se află şi cel al mamei sale, în care aceasta îl roagă pe băiat să-şi ierte tatăl, care „s-a pierdut undeva, într-o lume urâtă tare„.

Mami ..❤️tati este intr un moment greu al vieții. Trebuie sa l iubim ! Familia,loialitatea,respect ,onoare! Apără-l! TU, ești EL ! NOI suntem EL! FII Puternic BĂIATUL MEU SUPERB SI DEȘTEPT ! Cum sunt si surorile tale! Si, iubește-l !! Tu esti EL ! Nu uita niciodată !CÂNDVA VA ÎNȚELEGE !!!Du-te si caută in el numai lucrurile bune! El este si va rămâne Eroul vieții tale! Pt noi el va rămâne SOARELE NOSTRU ! DUMNEZEU ÎL VA AJUTA SA SI VADĂ GREȘELILE ! EL ESTE MINUNEA FAMILIEI NOASTRE ! Mami !!!CÂINII LATRĂ ,URSUL TRECE! Declarațiile acestea nu il reprezintă !! Undeva TATI S A PIERDUT. ..INTR O LUME URÂTA TARE ! Care nu îl reprezintă ! Dar tu lupta Pt tati si nu îți încarcă sufletul cu ura ,caci tatal tău nu stie ce îți face. Puterea si dragostea ta îl vor ajuta! Mama o sa fie in spatele lui si in spatele vostru mereu ! ❤️Va iubește mami fără Marginele! Înconjurați l pe tati cu dragoste ! ❤️

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @laurentiureghecampfjr

Citeste si Anamaria Prodan, aflată la doar un pas divorţ de Reghecampf, şi-a găsit avocat! Cine e Don Schiller, omul care i-a distrus averea lui Michael Jordan în procesul de partaj

La scurt timp, Anamaria Prodan publică o postare cu o poză de familie însoţită de un text lung în care spune, printre altele, că nimic nu-i va face pe membrii familiei Prodan-Reghecampf să-şi iubească „Soarele” mai puţin.

LAURENTIU REGHECAMPF ESTE TATAL COPIILOR MEI SI ESTE SOARELE FAMILIEI NOASTRE CÂT TIMP TRAIM PE PĂMÂNT ! FOTOGRAFIA POSTATA SPUNE TOTUL ! SUNTEM MEREU LA ÎNĂLȚIME! COMENTARII SAU EXPLICATII NU EXISTA PT CA EL ,REGHE ESTE EROUL BĂIATULUI MEU ,REGHE JR ! NIMIC NU NE FACE SA L IUBIM MAI PUȚIN! DIMPOTRIVĂ ÎL IUBIM MAI MULT! DUMNEZEU NU LASĂ NIMIC SFÂNT SA DISPARĂ !PROSTIILE PRESEI GEN “LOVITURA PT ANAMARIA PRODAN” SAU PT FAMILIA PRODAN NU EXISTA PT MINE SI COPIII MEI! SATISFACȚIE NU VOM DA NIMĂNUI PT CA FAMILIA REGHECAMPF PRODAN ESTE MAI PUTERNICA CA NICIODATĂ IAR COPIII MEI AU CEL MAI PUTERNIC TATA DE PE MAPAMOND ! 💪❤️👍

Citeste si Bombă în showbiz! Amanta lui Reghecampf este însărcinată în 3 luni. Reacția Anamariei Prodan. „Nu ştiu cine e fata asta, nu citesc presa”


loading...