Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Am vorbit cu el, nu mai are sens să ne mai facem de râs în faţa României!”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au făcut un pas crucial către împăcare, impresara oferind declarații exclusive despre reconciliere și dorința ambilor de a pune capăt conflictului.

14 mai 2024, 10:10
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Am vorbit cu el, nu mai are sens să ne mai facem de râs în faţa României!”
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: "Am vorbit cu el, nu mai are sens să ne mai facem de râs în faţa României!"

Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Anamaria Prodan a dezvăluit că ea și Laurențiu Reghecampf au decis să pună capăt disputelor și să meargă împreună la notar pentru a divorța în mod amiabil. Această veste vine ca un moment deosebit de important, marcând o schimbare semnificativă în relația lor și punând capăt unei perioade de tensiune și conflicte.

„Am vorbit după foarte mulți ani cu Laurențiu Reghecampf la telefon și ne-am vorbit noi așa de toate și de toți și de tot ce s-a întâmplat. Știi de ce n-am reușit? (n.r. să vorbească în toată această perioadă). Pentru că au fost și sunt atât de mulți oameni în jurul nostru, oameni care și-au dorit foarte tare războiul ăsta și despărțirea asta și căderea asta, chipurile, a acestui imperiu încât a trebuit să își dea seama după foarte mult timp de lucrul ăsta. Eu am realizat de foarte multă vreme și mi-am construit frumos lângă imperiul ăla încă unul și mai mare și frumos. Când se termină ceva, se termină și aia e”, a declarat Anamaria Prodan la Xtra Night Show.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Ronald Gavril. Unde va avea loc şi cine va cânta marele eveniment. Cum arată inelul de logodnă FOTO

Anamaria Prodan este convinsă că au existat persoane care l-au încurajat pe Laurențiu Reghecampf să meargă să depună plângere penală legată de dispraţia unor bunuri de lux, spunând că nu știe ce s-a întâmplat cu barca și mașinile familiei. Acum, după marea împăcare, impresara a declarat că, probabil, bunurile nu vor fi împărțite, căci le vor rămâne copiilor.

„Eu știu că Laur a fost împins să facă asta, niciodată nu se ducea el la poliție să reclame furtul mașinilor când mașinile sunt în fața casei. Noi circulăm mereu cu el, barca este pe lac, o vede toată lumea, deci nu mai vreau să vorbim despre prostiile astea. Eu îmi doresc să stăm cu copiii lângă noi și să încheiem nebunia asta. Nu mă interesează cu cine este Reghecampf, nu e treaba mea. La notar o să mergem pentru că nu mai are sens să ne mai facem de râs în fața României. Eu mi-am dorit tare mult”, a mai spus Anamaria Prodan.

Declarațiile oferite de Anamaria Prodan arată că ea şi fostul ei partener sunt hotărâți să privească înainte și să își concentreze eforturile pe binele lor și al copiilor lor. În ciuda provocărilor trecute, au ales să meargă pe drumul reconcilierii și să depășească diferențele lor în mod pașnic și civilizat. În prezent, Laurențiu Reghecampf este într-o relație cu Corina Caciuc și împreună au doi băieți, iar Anamaria Prodan și-a refăcut viața alături de Ronald Gavril.