Anamaria Prodan, super-sexy la plajă în România. Cum a fost surprinsă pe Litoral FOTO

Anamaria Prodan se bucură de soare, de mare și stă toată ziua la plajă pentru un bronz ca-n reviste pe litoralul românesc.

27 iul. 2019, 16:44
Anamaria Prodan, super-sexy la plajă în România. Cum a fost surprinsă pe Litoral FOTO

Anamaria Prodan a slăbit spectaculos și este extrem de mândră de noua ei siluetă. Zilele trecute, sexy-impresara și-a făcut bagajele și a plecat să se relaxeze pe litoralul românesc.

Anamaria Prodan a publicat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii în care apare într-un costum de baie, format din două piese. Vedeta este într-o formă fizică foarte bună și arată atât de bine după ce a ținut o dietă bazate doar pe lichide, care a făcut-o să piardă 15 kilograme.

Anamaria Prodan nu se dezminte! Incredibil: cum s-a pozat într-un moment de intimitate FOTO

„Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a declarat Anamaria Prodan.