Anamaria Prodan, surprinsă cu un inel cu diamante de noul iubit: „La mulți ani mie de ziua numelui” – FOTO

Anamaria Prodan e mai fericită ca oricând. Laurențiu Reghecampf chiar e de domeniul trecutului, deși încă nu au încheiat socotelile din punct de vedere legal. Impresara s-a refugiat în brațele unui medic arab și așteaptă să se încheie procesul de divorț ca să-și oficializeze noua relație.

15 aug. 2022, 16:52

După luni întregi de scandal, cei doi au decis să-și vadă mai departe de viața personală. Laurențiu Reghecampf a fost ceva mai grăbit, a început o relație cu Corina Caciuc încă din timpul căsniciei cu Prodan, iar acum cei doi au împreună și un copil. Impresara nu se mai ascunde nici ea acum, a postat o mulțime de fotografii pe rețelele sociale cu noul ei iubit, doctorul Ibrahim Ashary.

Iar astăzi, de Sfânta Maria, Anamaria Prodan își serbează ziua de nume, în Dubai, alături de Ashary. Medicul a surprins-o cu un cadou special, cu inel cu diamant, pe care impresara îl poartă pe inelarul mâinii stângi, ceea ce ne poate duce cu gândul la o logodnă între cei doi.

„La mulți ani de ziua numelui pentru mine”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, în descrierea unei fotografii cu inelul.

Anamaria Prodan și Ibrahim Ashary s-au pozat, în ultimele săptămâni, non-stop împreună, în ipostaze romantice. Într-una din fotografiile postate recent pe Social Media, Anamaria Prodan apare ținându-se de mână cu un bărbat căruia nu i-a dezvăluit identitatea. Fotografia cu cei doi a fost făcută la un hotel din Dubai, unde s-a pozat și alături de doctorul Al Ashary. Astfel, urmăritorii impresarei au dedus că cei doi sunt într-o relație. Mai ales judecând după mesajele romantice și numeroasele fotografii pe care le-au făcut împreună.

Cine este Ibrahim Ashary, bărbatul despre care se spune că are o relație cu Anamaria Prodan

Ibrahim Ashary locuiește în Dubai. El a făcut studiile în Germania, la University of Tubingen, de unde este și încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Este specializat pe chirurgie plastică și este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni chirurgi care se ocupă de rinplastie și liftin facial. Medicul se mândrește cu dezvoltarea unei noi tehnici, „Ashary Thread Lift Technique”, o soluție de înfrumusețare foarte râvnită în prezent în întreaga lume.

Anamaria Prodan a spus în repetate rânduri că nu are de gând să facă nicio declarație despre vreo nouă relație pe care o are până când nu se încheie divorțul de tatăl copilului ei, Laurențiu Reghecampf.

În urmă cu două luni, impresara a dezvăluit că ar avea pe cineva, dar consideră că este mai bine să își trăiască iubirea în taină.

„Sunt, sincer, în cea mai bună perioadă a vieții și mă simt bine eu, înăuntru, și se vede și pe afară, așa îmi zic toți prietenii, întineresc. Trăiesc frumos, mă ocup de copii, mergem mai departe. Da, iubesc, dar eu sunt un om care iubește totul, să știi, și florile, și oamenii, și tot ce vrei. Dacă mă întrebi acum dacă am pe cineva în viața mea, am pe cineva în viața mea, dar niciodată nu o să mă vezi la braț cu acel cineva până nu am procesul gata”, a mai spus Anamaria Prodan, la Star Matinal.

Citește și E oficial! Anamaria Prodan recunoaște că e implicată într-o nouă relație. Cine e Ibrahim Ashary, medicul arab alături de care apare în ipostaze tandre

Citește și Anamaria Prodan este în culmea fericirii. Sexy impresara a publicat noi imagini cu bărbatul misterios din viața ei