Anamaria Prodan, topită după Ronald Gavril: „Sunt atât de mândră de el. Ceas elvețian. Când ai o viață echilibrată, urci treptele vieții și ale performanței”

Ronald Gavril, sportivul manageriat de celebrul Floyd Mayweather, este boxer, iar pe 16 martie 2024 va disputa următoarea partidă în San Francisco. Anamaria Prodan este extrem de mândră de performanțele iubitului ei și nu ezită să spună acest lucru ori de câte ori are ocazia.

29 ian. 2024, 17:28
Anamaria Prodan, topită după Ronald Gavril: „Sunt atât de mândră de el. Ceas elvețian. Când ai o viață echilibrată, urci treptele vieții și ale performanței”

Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt împreună de la sfârșitul anului 2023, iar la începutul acestui an, impresara l-a prezentat pe iubitul ei și publicului.

Anamaria Prodan, topită după Ronald Gavril: „Sunt atât de mândră de el. Ceas elvețian”

În vârstă de 51 de ani, Anamaria pare mai fericită ca oricând alături de boxerul de 37 de ani.

Sunt atât de mândră de Ronald încât nu am cuvinte. Când stai lângă un campion, nu ai cum să nu te simți altfel. Este incredibil ca om și ca profesionist. Ceas elvețian. Când ai o viață echilibrată, mereu urci treptele vieții și ale performanței. Abia aștept gala din România. Cred că românii trebuie să-și aducă acasă campionii”, a spus Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

Ronald Gavril a câștigat centura WBC Continental Americas, la categoria semigrea

Ronald Gavril a cucerit anul trecut titlul vacant WBC Continental Americas la categoria semigrea, după ce l-a învins la puncte pe americanul Khainell Wheeler, într-un meci desfăşurat pe durata a opt runde, la Cow Palace din Daly City (California).

Citeste si Visul american l-a îmbogățit pe iubitul Anamariei Prodan. Ce avere are Ronald Gavril

Sunt încântat să duc centura WBC Continental Americas şi prestigiul WBC în România. Această victorie este o dovadă a talentului şi a muncii grele a comunităţii boxului şi sunt onorat să îmi reprezint ţara pe scena mondială. A fost o luptă intensă, cu multe provocări, dar a dat totul şi au ieşit victorios. Este un moment pe care nu-l voi uita niciodată şi o dovadă a muncii şi dedicaţiei pe care o am la fiecare meci”, a scris sportivul pe pagina sa de Facebook.

Pentru Gavril a fost a 23-a victorie la profesionişti, dintre care 18 obținute prin KO. El mai are 3 înfrângeri. Românul are acum cinci victorii consecutive, iar pe precedentele patru le-a obținut prin KO tehnic. Dintre acestea, ultimele două confruntări au avut loc la categoria semigrea, după ce până atunci boxase la semimijlocie.

Citeste si Imagini incendiare cu Anamaria Prodan și iubitul ei în America. Ronald Gavril i-a umezit buzele cu un strugurel

Ce avere are Ronald Gavril

Plecat din Bacău, Ronald Gavril ”The Thrill” a reușit să-i impresioneze pe promoterii de la firma lui Mayweather, care-l au sub contract de mai bine de 10 ani.

Floyd Mayeather și Leonard Ellerbe l-au remarcat pe Ronald în timpul sesiunilor sale sparring de la Clubul de box Mayweather și i-au propus să semneze un contract cu agenția de impresariat sportiv Mayweather Promotions. Contractul a fost semnat în martie 2013.