Anamaria Prodan, umilită în faţa instanţei de Reghecampf. S-a aflat secretul ruşinos al sexy-impresarei

Laurențiu Reghecampf a câştigat în instanţă procesul legat de pensia alimentară pe care trebuie să plătească pentru fiul său, Laurenţiu jr, pe care îl are cu Anamariei Prodan. Sexy-impresara a cerut o treime din salariul lunar de 40.000 de euro al antrenorului, dar judecătorii au stabilit o sumă de doar 2.000 de euro.

28 iul. 2022, 12:03
Anamaria Prodan, umilită în faţa instanţei de Reghecampf. S-a aflat secretul ruşinos al sexy-impresarei
Anamaria Prodan, umilită în faţa instanţei de Reghecampf

Anamaria Prodan, umilită de Reghecampf. Cristi Brancu, realizatorul emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV, a dezvăluit, citând surse judiciare, că antrenorul ar fi scris în motivarea înaintată Judecătoriei Buftea în această speță că fosta sa parteneră are probleme cu banii.

„E momentul să vă oferim alte informații din culise, și de o parte și de alta, din scandalul care ieri (n.r. – 25 iulie) a avut un nou episod, Laurențiu Reghecampf – Anamaria Prodan. Un verdict definitiv în legătură cu pensia alimentară, programul de vizitare a fost păstrat la fel. Știți foarte bine, de la 1/3 din venitul lui Reghecampf s-a trecut la 2.000 de euro pe lună. Anamaria Prodan a detaliat. Hai să vedem ce am aflat din surse judiciare, sursele noastre. Avem câteva informații pe care vrem să vi le oferim. Haideți să le citim împreună”, a anunțat Cristi Brancu.

Anamaria Prodan, replică suburbană după ce a pierdut procesul cu Reghecampf. „Nu de mine strigă lumea că-s damă de companie!”

Realizatorul TV a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf a explicat că nu este normal ca pensia alimentară să reprezinte un „motiv de îmbogățire” pentru Anamaria Prodan, care încearcă să facă niște bani folosindu-se de pretextul pensiei alimentare pentru fiul său, lucru cu care judecătorul a fost de acord!

Lovitură devastatoare pentru Anamaria Prodan din partea lui Reghecampf. Ce a decis instanţa: decizia este definitivă

„Iată ce a scris în motivare Laurențiu Reghecampf: Pensia de întreținere datorată de tată nu trebuie să reprezinte un motiv de întreținere sau îmbogățire a intimatei-pârâte și nici o formă de finanțare a vanității și vieții luxoase a mamei, aceasta neavând în prezent mijloace financiare foarte bune, ci se datorează exclusiv nevoilor minorului, și trebuie a fi folosită exclusiv în interesul acestuia, intimata nedovedind faptul că, cheltuielile efectuate în ultimul timp, din plățile date de apelant ar fi fost utilizate în interesul minorului exclusiv. Până la urmă, fundamentul obligației de întreținere îl constituie obligația părinților de a asigura creșterea, educarea și pregătirea copilului!”, a mai spus Cristi Brancu.