Anamaria Prodan, un nou atac devastator la adresa lui Reghecampf. ”O sufocare care duce la moarte”

Anamaria Prodan a vorbit despre fostul soț, la scurt timp după ce a anunțat public că este într-o relație cu Ronald Gavril. Cei doi par în culmea fericirii, iar pentru impresară, pare că a răsărit soarele mult așteptat. Ce a spus vedeta, află în articol.

11 ian. 2024, 09:29
Anamaria Prodan, un nou atac devastator la adresa lui Reghecampf. ”O sufocare care duce la moarte”
Cum a murit fetiţa Anamariei Prodan. Mărturisire cutremurătoare a impresarei: "Dumnezeu a ştiut probabil cum le aşează pe toate"

Anamaria Prodan trăiește o perioadă foarte frumoasă din viața ei, formând o relație de cuplu cu boxerul Ronald Gavril.

În urma divorțului de fostul soț, impresara a mai avut încercări, însă nu reușea să își găsească fericirea, însă lucrurile s-au schimbat de când și-a întâlnit alesul.

Citește și Imagini incendiare cu Anamaria Prodan și iubitul ei în America. Ronald Gavril i-a umezit buzele cu un strugurel

Într-un interviu exclusiv, Anamaria Prodan a recunoscut că nu are niciun regret, ba din contră, e sigură că Universul a făcut lucrurile așa cum a trebuit.

Anamaria Prodan a vorbit și despre fosta căsnicie, peste care, susține ea, a trecut demult.

„Să știi că nu am niciun regret. De multe m-am gândit ce aș fi putut să fac să evit tragediile care s-au întâmplat în viața noastră și mi-am dat seama că și dacă eram foarte atentă și dacă controlam secundă de secundă, așa a fost să fie. Ajunsesem cu o piatră de moară grea ca pământul, agățată de gâtul meu și mă duceam din ce mai jos.

De asta sfătuiesc toate femeile, când ceva nu mai merge sau când nu mai există respect, ci minciună, să plece învârtindu-se, pentru că nu se întâmplă nimic bun niciodată, decât o sufocare care duce la moarte”, a declarat Anamaria Prodan.

”Un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”

Printre altele, Anamaria Prodan e foarte hotărâtă să își țină copiii departe de problemele personale ale familiei, iar în momentul de față, vedeta este mai fericită ca niciodată.

Și de ce nu ar fi? Ea este o femeie de succes, iar el un bărbat ”în adevăratul sens al cuvântului”, așa cum l-a descris impresara pe iubitul ei.

„Am hotărât cu copiii mei să ținem departe de toate problemele personale ale familiei noastre. Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Este un bărbat care nu a făcut școala pe străzi, nu l-am inventat eu, nu l-am dus la școală, nu l-am învățat să mănânce, să se îmbrace.

Citește și Ronald Gavril, prima reacţie despre relaţia cu Anamaria Prodan. Cum i se adresează impresara, după ce pe Reghecampf l-a numit „Soarele”

Nu i-am construit eu carieră. E un bărbat care el mă susține pe mine și să știi că este minunat să ai așa un om lângă tine, pentru că numai așa poți construi și să trăiești viața frumos, demn, fără să te râdă lumea pe la colțuri. Apreciez cel mai mult la el bărbăția, grija față de mine și de copiii mei, demnitatea, inteligența, șarm. Sunt niște lucruri pe care un bărbat adevărat trebuie să le aibă”, a spus Anamaria Prodan, pentru WOWbiz.